Ki lehet ő?Ez nem vicc!!!
Figyelt kérdés
Van egy közösségi oldali ismerősöm akiről azt hiszem hogy egy entitás lehet.Ő külföldi,de egyszer angolul egyszer meg magyarul ír nekem.Külföldi neve van,de viszont teljesen jól beszél két nyelven is,magyarul és angolul is.Ez nagyon ilyesztő.Angolul írt egy jó darabig,majd egy idő után magyarul is válaszolt.Ez nekem kicsit kényelmetlen mert nem tudom felismerni hogy ő most milyen nemzetiségű,ki ő,mit akar,miért érdeklem és miért nem árulja el ki ő.Kicsit úgy érzem mintha egy szellemmel beszélnék vagy rosszabb esetben egy dém....Úgy félek,letiltani nem merem,pont ezek miatt amiket leírtam.Hátha bosszút áll.2022. aug. 6. 23:49
12/12 A kérdező kommentje:
Igen a kérdezőt elisvitte a beszélgető partnere mert földönkívüli volt.
2022. aug. 8. 08:39
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!