Kezdőoldal » Emberek » Társasági élet » Szerintetek vicces szó az...

Szerintetek vicces szó az hogy kisköcsög? :D :D :D

Figyelt kérdés
Szerintem igen :D

2021. júl. 4. 21:58
 1/8 anonim ***** válasza:
93%
A kimondásának hangsúlyától függ. De igen, szerintem is vicces.
2021. júl. 4. 22:01
 2/8 anonim ***** válasza:
90%
Igen
2021. júl. 4. 22:27
 3/8 anonim ***** válasza:
86%
Az. Meg az is hogy kacskaringó.
2021. júl. 5. 02:09
 4/8 anonim ***** válasza:
89%
Vannak, akiknek időről-időre szükségük van az önazonosságuk megerősítésére, - nekik vicces!
2021. júl. 5. 06:11
 5/8 anonim ***** válasza:
65%
Nagyon vicces...XD
2021. júl. 5. 08:06
 6/8 anonim ***** válasza:
100%
igen, szerintem van pár hülye szó, ami vicces leírva :D
2021. júl. 5. 12:35
 7/8 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem inkább lehet , hogy idegesítő, de amúgy alapból most így leírva, semmi érzést nem vált ki belőlem;

Viszont a kontextus, tehát, ha pl én mondanám valakire, akkor az azt jelenti, hogy én vagyok dühös valakire; tehát nem jó.

Ha pedig valaki rám akarná esetleg mondani; akkor meg azért lenne dühítő, ami szintén nem jó.

Tehát én nem javaslom ezt a szót, meg ez olyan lenéző, lekezelő, kicsit ilyen "helyből utálkozó" is. Tehát én nem ajánlanám ezt a szót, ennek a szónak a használatát; még ha nevetve mondják, és akár pl nem is hallja , akire mondják, szerintem picit még akkoris undorító. Bocsi, de nekem ez a véleményem erről a szóról.

Tehát engem inkább max zavarna, ha zavarna, de lehet, hogy ezt sem váltaná ki belőlem.

2021. júl. 6. 18:29
 8/8 anonim ***** válasza:
Amúgy mondok akkor vicceset, nem tudom, mit jelent, de amikor osztálykiránduláson voltunk, és kint sétáltunk, mentünk az utcán, akkor jött velünk egy kutya, egyik osztálytársam mondta, hogy el kéne nevezni, és akkor a másik osztálytársam meg erre elnevezte őt Dzsunga- nak:):):) Na, most megnéztem a Szlengblogon: "Kellemetlen, visszataszító külsejű, csúnya." Amúgy nem volt csúnya a kutya egyáltalán, kicsit ilyen szedett-vedett volt, alapból drótszőrű volt, meg ahhoz még kicsit kócos is volt a szőre, meg talán kicsit ilyen koszos is, mint aki hempergett, de amúgy szerintem nem volt csúnya kutya egyáltalán. Meg még ami vicces szó pl a dzsal :) Az meg amikor megy valaki valahová, általában szerintem gyorsan. :):) Meg még mondok egy aranyosat is, pl egyszer nyelvtanórán a tanárunk mondta, hogy találjunk ki ennek a szónak valami jelentést: pampi. :) Ez is pl szerintem cuki. :):):)
2021. júl. 6. 18:34

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!