Ki lehet ő?Ez nem vicc!!!
Ez egy hülyeség, amit kiagyaltál, így moderáció után, de játsszunk el a gondolattal!
Nyilván az első kérdésem az lenne John Doe-hoz, hogy hogyan lehetséges, hogy eddig angolul beszéltünk, most meg hirtelen magyarul?
Mesélj magadról, ki vagy te!
Ha nem tetszik a reakció, akkor törlöd!
Nem hallottam még, hogy a szellemek, démonok, entitások közösségi oldalakat használnának!:D
Hát miért nem kérded meg tőle?
Lehet, hogy csak egy külföldre szakadt hazánk fia.
Kérd meg, hogy írjon neked arámi nyelven, ha az is megy neki, elég akkor gyanakodnod! :)
Azért entitàs, mert két nyelven beszél? XD
Nekem Írországban nőtt fel az unokatesóm, és az angolt jobban beszéli, mint a magyart, pedig 24 éves. A magyar nyelvű hivatalos dokumentumokat nem tudja értelmezni, az angolt igen. A magyar fogalmazàs is nehéz neki írásban. Lehet akivel te dumálsz is hasonló, vagy angol ő, de tanul magyarul.
Nyilván egy akármi pont facebookoznj fog. Ha ennyire rettegsz tőle tiltsd le, és kész.
Egyébként én három nyelven beszélek, akkor én a szemedben már mi vagyok? Egyenesen földönkívüli?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!