Kezdőoldal » Emberek » Társasági élet » Tudnátok mesélni a Magyar...

Tudnátok mesélni a Magyar Agrár és Élettudományi Egyetemről?

Figyelt kérdés

Sziasztok!

Idén szeptemberben kezdem meg a tanulmányaimat a fent említett egyetemen. Érdeklődni szeretnék az egyetemi életről és a tapasztalatokról.

Gödöllőre fogok járni az egyik agrár szakra.

Minden véleményt és tanácsot szívesen fogadok, főképp az agrár képzésekre vonatkozóan.

Előre is köszönöm a válaszokat! :)

20/L

2022. aug. 4. 13:20
 1/5 anonim ***** válasza:
100%
Ha van egy kis affinitásod hozzá és van otthoni minta (értsd. szegről-végről a családi háttér kötődik a szakhoz), akkor gyerekjáték
2022. aug. 4. 14:25
 2/5 anonim ***** válasza:
100%
Barátnőm ott végzett mint agrár mérnök most mag kutató intézetben dolgozik. Nem sokat értek hozzá, de úgy látom jól megy neki.
2022. aug. 4. 14:30
 3/5 anonim válasza:
100%
Én a MATE Valéta bálon voltam segítő, nagggyon jó bulit tudtak csinálni, nem tudom amúgy, hogy milyen az élet, de azt elmondhatom, hogy hatalmas buli volt és nagyon jó arcok voltak az emberek, szerintem jó helyre kerülsz!
2022. aug. 5. 09:54
 4/5 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen mindenkinek a választ! :)
2022. aug. 8. 07:28
 5/5 anonim válasza:
100%

Csak "mandínerből" tudok segíteni: ismeretségi körből többen járnak agrárra Gödöllőre - osztottra mindannyian. Nagyon szeretik a sulit és a kolit is. Ha van egy kis affinitásod a közösségi élethez, szervezéshez, érdemes az ottani HÖK munkájába bekapcsolódnod. Nagyon jó a közösség, a diákélet, rengeteg a program.

Az oktatás színvolnalával, a tanárokkal is elégedettek. Kell tanulni, de nincsenek irreális elvárások.

Sok sikert, érezd jól magad, szuper egyetemi éveket!

2022. aug. 8. 17:22

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!