Kezdőoldal » Emberek » Társasági élet » Voltatok olyan helyzetben,...

Voltatok olyan helyzetben, amikor valaki annyira udvarias volt veletek, hogy örökre emlékezni fogtok rá?

Figyelt kérdés
Mi volt a szituáció, mi történt?

2022. aug. 4. 01:37
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
100%

Nekem meg eszembe jutott meg egy . Második voltam :D

Már nem emlékszem, hogy gimibol vagy munkából jöttem e haza, de sokan voltunk a buszon, nyári hőség stb . Felszállt egy idős néni is, és megkérdeztem, szeretne e leülni . Tény, hogy piszok fáradt voltam, de rossz volt ránézni, és senki más nem mozdult. Erre nagyon meglepőt mondott : ugyan drágám , nagyon kedves vagy, de látom

Fáradt vagy, tudom milyen nehéz a fiataloknak manapság, én csak vásárolni voltam, mindjárt otthon vagyok, kibirom, te ülj nyugodtan :)

Ez nagyon meglepett és csodálkoztam, hogy léteznek ilyen idősek is :)

Meg olyasmit is megjegyzett, hogy jó látni ilyen mosolygós, kedves fiatalokat, ettől ő is jobban érzi magát . ( de erre már nem pontosan emlékszem )

2022. aug. 5. 17:53
 12/14 anonim ***** válasza:
100%

Hát nem annyira volt udvarias, inkább mi.. Vagy nem is tudom, de valahogy eszembe jutott ahogy olvastam a kérdést:

Egyszer a zöldségesbe, bejött egy tolószékes bácsi, akinek szerintem nem volt pénze, és elakart vinni egy egész szőlőfürtöt, aztán rászóltak az eladók, hogy CSAK egy szemet! Vehet el... Legszívesebben utána szaladtam volna a szőlővel amit megveszek, de igazából anyukám meg nagymamám sem vett neki semmit. Szegény.

Egyszer meg odajött hozzánk egy szegény gyerek (18 körül) , aki vizet kért vagy valami kaját, de pont csak kóla volt nálunk, azt meg nem kért.

adtunk neki pénzt, vett valamit a boltban, aztán anyukám egyik barátnője vett neki egy zoknit, mert az sem volt a lábán.

2022. aug. 7. 10:08
 13/14 anonim ***** válasza:
100%

Amikor párommal még csak munkatársak voltunk és csak beszélgettünk, semmi más nem volt még köztünk, akkor iszonyat jól esett mikor ő már a céges buszon ülve felhívott engem mikor megyek már, mrt mindjárt indul a busz és szól a sofőrnek várjon meg. Egyszer pedig az ebédlőben már messziről nagyon kedvesen rám mosolygott és integetett nekem. Akkor még alig ismertük egymást.

Egyszer egy tömött helyi járatos buszra szálltam fel két nagy szatyorral. Kivették a kezemből az emberek, hogy könnyebben fel tudjak szállni és még hellyel is kínáltak. Ez Pécsen történt és nagyon jól esett.

2022. aug. 18. 18:17
 14/14 anonim ***** válasza:
100%
első voltam, és most eszembe jutott még egy ilyen alkalom :) többen is segítettek... egyik városból a másikba mentem anyósékhoz vonattal babakocsival-táskával , 1 éves gyerekkel.. tömve a vonat.. a folyosón is csak állt mindenki.. 40 perces út volt, nem volt gond, hogy a folyosón utaztunk, de amikor a tömött vonatról le kellett szállnom: ránéztem a mellettem álló pasikra könyörögve...: kezükbe nyomtam az egyiknek a babakocsit a másiknak a táskát a karomban a gyerekem.. és ők minden szó nélkül csinálták nekem az "utat" a folyosón és adták le a cuccokat, hogy le tudjak szállni :D
2022. aug. 18. 23:05
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!