Nem tudom a valódi gondolataimat senkivel sem megosztani. Ötletek?
Elképesztően magányos voltam életem legnagyobb részében. 25 vagyok, ebből 24 évet jóformán az iskoláknak és munkának élve éltem le. Volt egy 4 évig tartó párkapcsolatom amiben el is jegyeztem a lányt, de visszanézve tragikus milyen keveset találkoztunk (átlagosan 2 hetente 2-3 nap). Ő volt abban a 4 évben az egyetlen személy akivel élőben tudtam beszélni, de a heteim nagy részében magányos voltam. Mindig is kilógtam a jellemzően belvárosi "liberális" akadémista felfogású környezetemből, épp ezért voltam egyedül. Aztán 3 éve szétmentünk, és három év kínkeserves vergődés jött, mialatt igyekeztem magamraerőltetni rengeteg olyan "trendi" dolgot amit ki nem állhatok.
Most már 3 hónapja van egy gyönyörű 23 éves bölcsész tanulmányokat folytató párom, gyakran találkozom a barátaival és családtagjaival is akiknek jelentős része ugyancsak ilyesfajta körökben mozog, és a felfogásuk is leginkább a sztereotíp libsi felfogás. (Aki szeretné hogy kifejtsem annak majd leírom, de ez itt hosszú lenne).
A probléma a következő: imádom ezt a lányt, elképesztően jókat tudunk beszélgetni, imádom hogy tudok vele kirándulni, múzeumozni, műemlékeket megnézni és a szex is vele a legjobb az utóbbi 3 év bénácska kapcsolataihoz képest, de még a volt jegyesemnél is jobb.
Szóval nagyon szeretem.
Viszont azt érzem hogy a maszkomat folyamatosan fenn kell tartanom amivel a széljobbos nézeteimet leplezem.
Úgy érzem semmi értelme nem lenne egy-egy baráti körben megejtett beszélgetést szétcs*sznem azzal, hogy a drogellenes, lmbtq propaganda ellenes, antifeminista, erőltetett érzékenyítés ellenes nézeteimet megosszam velük.
Nem ér annyit egy percnyi őszinteség, csak azért hogy felvállaljam a véleményemet, ha ez azzal járna hogy elveszítem a páromat és ismét magányos legyek.
De azt érzem így éjjel egykor hogy felrobbanok belül ha soha senkinek nem tudok élőben őszinte lenni a fenti témákról.
Nagyon szépen kifejlesztettem hogyan kell libsik előtt eljátszani a közélyük tartozót, és hogyan tartsanak "jófejnek", illetve hogyan tereljem úgy a beszélgetéseket hogy ne súroljunk trigger témákat.
De ez nagyon elszomorít, hogy csak így lehet párom.
Van esetleg Budapesten olyan társaság ahol szerintetek őszintén felvállalhatom a véleményemet?
Ilyen "fight club" lenne ez átvitt értelemben. Senkinek nem beszélünk róla, és ott éljük ki magunkat.
"Mensás vagyok, tudom hogy igaza van de ezt a tudást ha buta embereknek átadod, az nagyon nem jó következményekkel járhat. Az atom is használható jó célokra, lásd Paksi erőmű, de ha megfigyeled a 40 fokos nyár már nem újdonság itt sem. És ettől rosszabb lesz jövőre. Mert sérült az ózon réteg a sok kísérleti robbantástól"
Fuuuh...
Na ezért nem fogok soha a mensához jelentkezni.
Soroljam hány butaságot írsz?
Sorolom:
A kísérleti robbantások túlnyomó része 1944-1990 közt volt. Az ózont messze nem ez károsította a legjobban hanem az iparban és a háztartásokban használt halogénezett-szénhidrogének.
Mellesleg már az utobbi 10 évben egesz szépen visszaépült az ózonréteg.
Másrészt, az ózonréteg nem határozza meg a légkör hőmérsékletét.
Elsősorban a szén-dioxid, nitrogén-oxidok, metán, és vízgőz az ami felelős az üvegházhatás mértékéért.
Ennyit a mensáról... ilyenkor derül ki, hogy egy jól tájékozott 119-es IQ-s személy veri a nagyarcú 130-as mensa tagot.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!