Kezdőoldal » Emberek » Társasági élet » Jól gondolom, hogy ez szexuáli...

Jól gondolom, hogy ez szexuális zaklatás?

Figyelt kérdés
Ha mondjuk egy férfi nők előtt pikáns storyt ad elő, aminek a színezésére megmarkolja a heréit, de úgy premier plánban.
2022. júl. 29. 09:20
1 2
 1/17 anonim ***** válasza:
62%
Nem az, csak egy frusztrált incel idióta aki azt hiszi így akad neki a horogra csaj.
2022. júl. 29. 09:22
 2/17 anonim ***** válasza:
67%
Szexuális zaklatásnak az minősül, ha hozzá nyúl, olyan helyeken, ahol te nem akarod. Ennyit nem tudni.
2022. júl. 29. 09:24
 3/17 A kérdező kommentje:
Hát, nem tudom, szerintem már ez is necces.... persze, a fogdosás alap.
2022. júl. 29. 09:25
 4/17 anonim ***** válasza:
67%
Most ha valakinek véletlenül viszket a zacsija, mert tegyük fel, egy igénytelen tróger, és nem tudja hogy gombás fertőzése van, és nem tudja kíbírni hogy megvakarja, szerinted akkor is szexuális zaklatás, vagy mi a rák? Nem az.. nem mutogatja neked a nemi szervét.
2022. júl. 29. 09:28
 5/17 anonim ***** válasza:
44%
Ez akkor szexuális zaklatás, ha az adott nők annak érzik. Én (39N) simán kiröhögném a férfit, és olyat beszólnék neki, hogy megalázottságában sírva menne haza. De 20 éve roppant kellemetlenül éreztem volna magam egy ilyen szituációban.
2022. júl. 29. 09:30
 6/17 A kérdező kommentje:
Nem, az más. Ahogy írtam, vicceskedes címen markol rá telibe.
 7/17 A kérdező kommentje:
5-ös: köszönöm az értő olvasást.:)
 8/17 anonim ***** válasza:
42%
Legalább nagy van neki? Az úgy csak félig zaklatás.
2022. júl. 29. 09:35
 9/17 anonim ***** válasza:
35%

Tulajdonképpen már az is szexuális zaklatás ha olyat mond a férfi ,hogy de meg***nálak.

Erre rá lehetne mondani azt hogy szeméremsértés.

A szexuális zaklatás nem csak annyiból áll hogy hozzád nyúl ,úgy hogy te nem akarod.

2022. júl. 29. 09:36
 10/17 anonim ***** válasza:
69%

Lassan az is szexuális zaklatás lesz, ha egy neked nem szimpi pasi felmér.

Ne essünk már át a túloldalra, írom ezt nőként.

Vicceskedő, bunkó kolléga, de nem utalt semmire és hozzád sem ért. Hagyd rá. Ennyi.

Meg se kell hallgatni az ilyeneket. Nálunk is van 1-2 hasonló balek, aki azt hiszi mindenki odáig van a sztorikért, amiket harsányan előad, persze mindig ő a hős benne.

Már fel se vesszük..

2022. júl. 29. 09:37
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!