Mit tehetek, ha úgy érzem, valaki leskelődik utánam?
Mindketten nők vagyunk. Ő egy időben erőltetten barátkozni próbált, ezt abbahagyta, de úgy érzem, azóta is mintha leskelődne utánam.
A munkahelyem szomszédságában lakik, tehát ezeket a dolgokat akár ki is lehet magyarázni, de akkor is fura, hogy nincs olyan hét, hogy ne futnék vele össze. Leszólít a boltban a polcoknál. Üldögél a munkahelyem előtt egy padon, és engem néz, ahogy kijövök (én ilyenkor úgy szoktam tenni, mint aki nem látja). Többször előfordult már, hogy akkor kapott el, amikor szálltam be az autómba, mert "véletlenül pont erre járt." Sőt, már az utcánkban is láttam lófrálni, ahol aztán tényleg nem tudom, mi keresnivalója van.
Ha számon kérném, nyilván letagadná, itt lakik, akkor megy boltba, amikor akar. A rendőrségre pláne felesleges mennem, hiszen nem fenyegetőzik. De ez akkor is idegesítő, sőt félelmetes.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!