Kezdőoldal » Emberek » Társasági élet » Mit tehetek, ha úgy érzem,...

Mit tehetek, ha úgy érzem, valaki leskelődik utánam?

Figyelt kérdés

Mindketten nők vagyunk. Ő egy időben erőltetten barátkozni próbált, ezt abbahagyta, de úgy érzem, azóta is mintha leskelődne utánam.

A munkahelyem szomszédságában lakik, tehát ezeket a dolgokat akár ki is lehet magyarázni, de akkor is fura, hogy nincs olyan hét, hogy ne futnék vele össze. Leszólít a boltban a polcoknál. Üldögél a munkahelyem előtt egy padon, és engem néz, ahogy kijövök (én ilyenkor úgy szoktam tenni, mint aki nem látja). Többször előfordult már, hogy akkor kapott el, amikor szálltam be az autómba, mert "véletlenül pont erre járt." Sőt, már az utcánkban is láttam lófrálni, ahol aztán tényleg nem tudom, mi keresnivalója van.

Ha számon kérném, nyilván letagadná, itt lakik, akkor megy boltba, amikor akar. A rendőrségre pláne felesleges mennem, hiszen nem fenyegetőzik. De ez akkor is idegesítő, sőt félelmetes.

2022. febr. 20. 10:57
 1/3 anonim ***** válasza:
Mondd meg neki, hogy nem kölcsönös a szimpátia, hagyjon békén. Ha ezekután sem száll le rólad, akkor van mit a fejéhez vágnod. Ha meg nagyon eldurvul a dolog, akkor rendőrség.
2022. febr. 20. 11:05
 2/3 anonim ***** válasza:
100%
Ez még a bőven elviselendő kategória, tenni nem sok mindent tudsz, de persze nagyon gáz. Ha legközelebb kontaktot csinál, mond meg neki mintegy félválról, hogy milyen véletlen, a héten most látlak nyolcadjára és még csak szerda van. Ennyit azt a kollégámat nem látom aki a szomszéd szobában dolgozik. Ha erre védekezik pl.: itt lakok, ilyesmi, akkor mond, hogy ja-ja, ezért mondod milyen véletlen. Következő ilyen alkalommal megint elsütöd ezt a megjegyzést, esetleg még azt: tisztára olyan, mintha leskelődnék utánad. Naponta látlak a munkahelyem, boltban, az otthonom és az autóm körül, olyan zavarban vagyok, hogy neked ez nem-e kellemetlen. Hogy nem érzed-e úgy, hogy követlek, mert ez már zaklatás lenne és nem szeretném, hogy nap mint nap ezek miatt a sorozatos véletlenek miatt rosszul érezd magad.
2022. febr. 20. 11:21
 3/3 anonim ***** válasza:
Lehet leszbi és beléd zúgott, kérdezz rá, mit akar.
2022. febr. 20. 12:04

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!