Miért lettem hirtelen ilyen népszerű a stílusváltásom miatt?
Igazából évek óta ilyen "lúzer" kategóriába tartoztam, volt néhány hasonló barátom, de úgy a népszerűbb emberek soha sem barátkoztak velem. Egyébként az itteni népszerű emberekből van egy ilyen nagyobb csoport, akik egy bizonyos szubkultúra részei ami egy zenei stílusra épül.
És itt kezdődött az egész, hogy én is megszerettem ezt a zenei stílust pár hónapja, és el is kezdtem ilyen bulikra járni, amiről ők tudomást szereztek, mert ők egyébként alig járnak ilyen bulikba, de nagyon szeretnének. És azóta tök jóban lettem egy csomó "menőnek" számító emberrel, akik eddig szóba sem álltak velem, meg ilyeneket mondtak hogy ha legközelebb megyek bulizni szóljak nekik mert szeretnének jönni én is, meg a ruháimat is megdicsérik sokszor stb. Meg ezeket az embereket évek óta követem például instagramon, de ők soha sem követtek engem, erre most az utóbbi időben elkezdtek bekövetni engem is, meg van olyan hogy az instastory-m olyan emberek nézik meg, akik még nem is követnek, tehát valószínűleg küldözgetik egymás között hogy éppen hol vagyok.
Persze jól esik, de tényleg ennyitől népszerűbb lesz valaki, hogy megváltozik a stílusa?
Ilyenek az emberek. Ha vmi van neked ami jo az nekik is kell megy a majmolás birkaüzemmod.
En pl ruházatban oltozkodesi stilusban vagyok igy. Kitalálok vmit erre 10.masik utánoz le. En speciel rühellem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!