Kezdőoldal » Emberek » Társasági élet » Akik cigiznek egy közöségbe...

Akik cigiznek egy közöségbe azok miért népszerűbbek?

Figyelt kérdés
Akár hova mentem itt Magyarországon iskola vagy munkahely a legtöbb szociális ember az cigizett és ezért jobban is tudott kapcsolatokat építeni ti nektek erről mi a véleményetek
2022. ápr. 22. 08:30
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
65%
A suliban mindig a lázadók számítanak menőnek, ott pedig még elvileg tilos lenne dohányozni. Általában ugyanezek közül kerülnek ki az iskolai bántalmazók is.
2022. ápr. 22. 08:38
 2/11 anonim ***** válasza:
85%

A cigi össze hozza az embereket szerintem

Együtt mentek cigizni, egyik hívja a másikat, tüzet kér stb és megy is a beszélgetés

Legalábbis nálam így volt

2022. ápr. 22. 08:41
 3/11 anonim ***** válasza:
100%

1:

A lázadó az relatív, mikor mondjuk a többség cigizik, akkor nem igazán ők tekinthetőek a lázadónak.

2022. ápr. 22. 08:46
 4/11 anonim ***** válasza:
100%

Max teenager-körökben van ez.

Manapság egyre többen szoknak le - és nemcsak az emelkedő árak miatt...

2022. ápr. 22. 08:57
 5/11 anonim ***** válasza:
72%

Ott valóban megy a kapcsolatépítés.

volt olyan mhely, ahol én is kimentem "cigizni", nem cigiztem csak a cigizőkkel beszélgettem.

2022. ápr. 22. 09:04
 6/11 anonim ***** válasza:
100%

Amúgy tényleg van abban valami, hogy a dohányzóban jobban összeismerkednek az emberek. Én kb 8 évig dohányoztam, és valóban egy csomószor ott beszéltünk meg a cigiszünet alatt mindent a munkaügyektől a magánéletig.

Most már leszoktam (több kollégával együtt) de még mindig azokkal szorosabb a kapcsolatom, akikkel kijártam korábban.

A népszerűséget a cigizéssel viszont nem igazán tudom összekötni, szerintem ez inkább tiniknél jellemző, ha jellemző egyáltalán.

2022. ápr. 22. 09:07
 7/11 anonim ***** válasza:
A Jóbarátoknak is volt egy ilyen epizódja.
2022. ápr. 22. 09:16
 8/11 anonim ***** válasza:
100%

Esetleg "az összetartás" lehet nagyobb náluk, az "óránként tízpercre megyünk a dohányzóba & addig se kell dolgozni" & lehet dumcsizni, pletykálkodni, stb.

Persze barátságok is kialakulhatnak így.

2022. ápr. 22. 10:09
 9/11 anonim ***** válasza:
48%

Én nem dohányoztam, mégis sok haverom volt, mondhatni a népszerűbbek közé tartoztam.

Mondjuk néha én is kimentem néhány haverommal "cigizni", csak épp nem cigiztem, csak dumáltam velük.🤷‍♂️

2022. ápr. 22. 12:31
 10/11 A kérdező kommentje:
Aki nem cigizik azt kinézik egy olyan társaságba
2022. ápr. 22. 22:41
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!