Miért lett ilyen népszerű a ValMar nevű együttes?
Figyelt kérdés
Szerintem teljesen átlagos zenéket gyártanak.2022. máj. 2. 15:29
1/11 anonim válasza:
Mert a Marics Peti szerepelt a Sztárban sztárban.Előtte a kutya se ismerte.
3/11 anonim válasza:
#2 Úristen😂
Ez a számuk,nem rossz.
5/11 anonim válasza:
Azért azt nem mondanám hogy a kutya se ismerte, már a sztárban sztár előtt is több milliós megtekintésű zenéik voltak, fiatalok, a pezsgésről énekelnek ráadásul ha nagyon őszinték akarunk lenni, még baromi jó pasik is. Főleg a fiatal lanyok vannak oda ezekért, igy könnyű megfogni a népet
6/11 anonim válasza:
Nem nagy dolog, valószínű sulijukban sokan ismerték őket, csináltak egy fülbemászóbb zenét, amit lehet a fél iskola megosztott. Nem kell hozzá nagy képzelőerő.
7/11 anonim válasza:
5-ös: Hát, nem tudom. Fiatal lány vagyok, néha hallottam, a zenéik tök átlagosak, külsőre semmi vonzó nincs bennük. Húgom 14, szintén nem lát bennük semmit, illetve a 18 éves nővérem sem, bár mondjuk az nem meglepő. Barátnőimnek szintén nem jön be. Igazából semelyik korombeli lánynak nem jönnek be, és elég sok embert ismerek. Az utcán néha százszor jobb pasik rohangálnak...
8/11 anonim válasza:
7: a magasabbik forma vonzó, de ők inkább egy party együttes akarnak lenni, akik ezzel a party feelinggel szórakoztatnak. Az egyedüli baj csak az, hogy az ilyen modern zenékbe túl sok a szöveg, ami gagyivá teszi. Partyzenében az instrumentális alapnak kéne lennie a húzónak, a zene viszi az egészet, amire elég 1-2 mondat ismételgetve.
9/11 gagexbabexx válasza:
A sok kislány szerelmes Marics Petibe. :D Részben ezért. De persze vannak jó zenéik, szerintem a srácok jól nyomják, főleg a fiatalabbak körében népszerűek, szóval ezt nem rosszból írtam.:)
10/11 anonim válasza:
Már az is szégyen, hogy a nyekergésüket "koncert"-nek nevezik. Kijezalyá-áány? Atyondom, újisztyee-een... Blöe, okádék banda.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!