Az emberek tényleg szeretik a sört és a bort vagy csak divatból isszák?
Nyilván a többség szereti. Én részemről nem iszom alkoholt, és szerintem is ez a kettő pont rémes ízű, a rumot meg a whiskey-t amúgy szeretem. :)))
Kinézni meg azok néznek ki, akkel nem érdemes foglalkozni. Ki a fene akar akoholistákkal együtt nyomulni? Na ugye.
Én szeretem a sört nagyon, főleg nyáron esik jól. A bort csak ha nincs sör vagy valami értelmesebb rövid. A fantát nem szeretem.
Nem divatozás, ízlés kérdése.
Voltam borfesztiválon, végig söröztem az egész napot, egy korty bort sem ittam. Nem voltam divatos, de jól éreztem magam.
"A sör a kretének itala. Én alkoholt iszom, tisztán és abból is a legjobbat."
-- Amerikai Pite
Ízlések és pofonok. Én nem szeretem a sárgadinnyét, valaki meg kiló számra enné.
Én a sör ízét nem szeretem annyira, kesernyés. Egyébként megiszom, a 2. korty után már türhető egyébként az íze, de nem szeretem annyira.
A borból meg szerintem függ attól is, hogy milyet iszol.
Én leginkább fröccsként iszom.
Szerintem ez a lenézés dolog a tinik korosztályában, illetve a kicsit nagyképű felnőttek körében jellemző csak.
Vagy lehet csak nekem volt szerencsém a közösséggel, akikkel jóban voltam, mert nem néztek ki, hacsak egy üdítőt ittam. Pedig engem is próbáltak rábeszélni erre-arra.
"Ízre borzalmas mind a kettő"
Neked.Másnak meg nem.Ahogy van aki odavan mondjuk a pacalpörköltért és van aki meg okádna tőle..Ízlés dolga.
Én szeretem a sört is és a bort is, viszont nem mindegyiket.
A sörből a Rákóczi és a Deep nagyon pocsék pl.
Bort sokat nem iszok, de azokból inkább a vörösek jönnek be.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!