Miért alakulnak így a dolgok?
Fent vagyok barátkozós oldalakon, valamint ismerkedős, baráti csoportokban is. Azonban a posztok alá írok, hogy írjanak rám nyugodtan, ha van kedvük, de senki nem ír rám. A barátkozós oldalakon pedig van hogy ráírok valakire, de megakad a beszélgetés néhány mondat után, pedig én írok utoljára.
Miért ilyen tiszteletlenek az emberek?
22/F
Vagyok én is ilyen csoportokban, de nem aktívan. Nagyon sok bemutatkozás borzalmas, hiába írogatják alá sokszor szánalomból, hogy mennyire jó. Nem az, kvára nem jó, hanem gáz.
Ez az egyik fő része. Aztán a másik az, hogy meglehet címkézni barátkozásnak, barátkozós csoportnak, de sokan csak azért vannak benne, hogy itt is nőket próbáljanak fűzni, dugjanak. Tehát mint csávó, neked a csoport nagy része máris kuka. Elég csak megfigyelni hogy egy női posztra mennyi reakció jön és mennyi egy férfiére.
Tegyük félre mindezeket és jönnek a teljesen normális dolgok, minthogy nem mindenkinek leszel szimpatikus. Lehet 1-2 mondat is elég, olyan téma felhozása, ami nem közös. Szr érzés, de ez van, ha valakinek vannak barátai, ismerősei, akkor nem fog erőlködni különösebben újakat szerezni, főleg neten, ahol fogalma sincs ki vagy, milyen vagy, azt hazudsz magadról amit akarsz. Ez most csak egy példa.
Én is volt hogy írtam csávónak, csajnak is, ugyanúgy le sem szrtak, ne aggódj. Inkább élőben ismerkedj, sokkal többre mész.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!