Miért idegesít minden? Miért alakulnak így a dolgok?
Figyelt kérdés
24 éves létemre elèrtem azt a szintet hogy idegesítenek dolgok és emberek ahogy viselkednek. Ami régen jó volt számomra az mára már rossz lett.
hamarabb is leszek ideges ! nem bírok már elviselni sok mindent !
velem lehet a baj vagy a világgal?
2020. júl. 21. 22:38
1/7 anonim válasza:
Energiaitalozol? A koffin is okozhat ilyeneketm
2/7 anonim válasza:
Szedj valami idegerősítő vitamint!
3/7 anonim válasza:
Szedj magnéziumot, valamint no kávé, no energiaital.
4/7 anonim válasza:
Ugyanezt vettem észre magamon. Nem tudom mi lehet. Nem vagyok nagy kávés, energiaitalt meg soha nem iszok. Viccesen szoktam mondani, hogy megváltoztam ennyi, utálom az embereket. Értelemszerűen nem, de valahogy mégis azt érzem nem jó semmi. Lehet csak kicsit belefásultunk az életünkbe. Másra nem tudok gondolni. Akkor vagyok nagyon feszült, amikor agyalok dolgokon és próbálok megoldást találni, de csak nem megy. Nah ilyenkor olyan vagyok, mint egy gyufa. Bármikor feltudok gyulladni és ideges vagyok minden miatt. Nem lehet hozzám szólni. Jelenleg engem a munka zavar, ez a szar vírus dolog mindent tönkre vágott. Kicsit áss bele mélyebben, te mi miatt szoktál feszültebbé válni. Hátha segít..
5/7 anonim válasza:
Inkább arról beszélj, hogy miért nem vállalod a saját valós korodat, és miért van megtépázva az idegrendszered?
6/7 A kérdező kommentje:
egy két válaszolóhoz : Hogy jön ide az energiaital meg a coffein? A kettő nem függ össze ! nem azzal van a baj
2020. júl. 24. 05:38
7/7 anonim válasza:
Dehogynem! Szétba..a az idegeidet. Sajnos ezek a mai fiatalok úgy isszák az energiaitalokat mint mi annak idején a vizet.
Igyál vizet, 2 hónapig, aztán megtudod mi a különbség.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!