Miben lett más az életed, a miatt, hogy egy férfi nevelt fel?
Tehát nem családban nőttél fel apuval anyuval, nem nő nevelt, hanem egy férfi.
Más lettél e miatt?
Miben szerinted?
De jó kérdés 😁
Engem Apukám nevelt fel. A sztori annyi hogy anya megcsalta Apát, aztán amikor ez kiderült megfogott engem anya és leléptünk. Apa meg addig járt mindenféle hatóságokhoz meg bíróságra, hogy Apának ítéltek.
Lehet kicsit fiús csaj lettem természetben ha kinézetben nem is, mert imadom a sült húsokat, a hagymás és csilis babot meg a spagettit tesztas kajákat. Apa mindig ilyesmiket csinál sok zöldséggel. Kb majdnem profi pókerjatékos is vagyok, szóval ha egy tarsasággal leülünk jatszani a gatyájukat is elnyerem.
Ezen kívül kiskoromtól boxolok így verekedni is tudok. Annyi, hogy nem vagyok olyan erős mint egy férfi, ezért Apa csináltatott egy kezemre méretezett boxert ami kiegyenlíti az erőviszonyokat ha szükséges.
Lényeges még, hogy anyával uncsi volt, még jatszóra sem vitt el, sehova se soha.
Apa meg élvezte a játszót, az edzéseket a programokat ahogy a mai napig mindig megyünk valamerre.
Szerintem céltudatosabb is vagyok e miatt, mert Apa belémnevelte és sokat gyakoroltuk is az akarat érvényesítését meg a 3 életre vonatkozó alapelvet.
-célkitűzés, kitartás, önfegyelem.-
Szerintem ezeknek köszönhetem, hogy jó állásom van, kiegyensúlyozott vagyok, a parkapcsolatom is idealis...és ugyanazt a rengeteg odafigyelést és törődést amit az Apám énrám fordított, ezt arra érdemeseknek át tudom adni.
....This just in: a hús, hagyma, spagetti és bab férfi kaja. :|
Egyébként válaszolva a kérdésre, ugyanolyan b.zi lettem, mint hat másik. Hiába etetett Apuci hússal meg hagymával meg... jah, babbal. Motorozni is megtanított (mert hogy az is #férfias) de a homokot nem hagytam a játszótéren. lol
Komolyabbra fordítva a szót, ha bármi, akkor inkább problematikus, ha a gyereket egyetlen szülő nevel. Mondjatok amit akartok, a klasszikus család modell egy idejét múlt szar ami negatív hatással van mindenkire az adott családban. Lehet Apuci akármilyen jófej, vagy jobb fej, mint anyu, akkor is bele fog nevelni valami hülyeséget a gyerekbe (lásd: a spagetti/hagyma/hús férfias) mert Egyedül van és nem kap elég ingert, hogy kiegyensúlyozza az adott szülő hiányosságait.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!