Azok akik majdnem minden hétvégén járnak bulizni évek óta azoknak sok jó élményük van?
Figyelt kérdés
Aki nem jár az sok jóból kimarad?2022. júl. 20. 21:33
1/3 anonim válasza:
Nekem volt egy elég bulis időszakom 18-28 éves korom között. Kábé semmire nem emlékszem belőle, de nem azért, mert hullarészeg voltam. Sőt. Csak éppen nem történt semmi lényeges. Elvoltunk, bandáztunk, röhögtünk, jó volt, de csak a jelennek szólt, hamar halványuló, felszínes ügyek. A maradandó emlékeim ebből az időszakból nem buliemlékek.
2/3 anonim válasza:
A tancolas miatt jarok. Nem megyek bele szexbe soha.
3/3 anonim válasza:
Négy évig jártam minden hétvégén kb. Nagyon jó volt. Sok jó élményem van, napokig tudnék mesélni. Minden szóra tudok kb valami sztorit mesélni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!