Kezdőoldal » Emberek » Társasági élet » Gáz lenne, ha egyedül mennék...

Gáz lenne, ha egyedül mennék techno buliba?

Figyelt kérdés
Sajnos a baráti köröm nem igen hallgat ilyen zenét, plusz nincs is sok barátom. Egyszer sikerült unokatesómat elrángatni, de ő sem rajong érte. Gáz lenne egyedül menni? Jófej többnyire a közösség, de szuper lenne találni valaki olyat, akivel néha lehetne menni.
2022. júl. 18. 16:45
1 2
 11/11 anonim válasza:

Ha van rendezvény ahol abszolút nem gáz egyedül bulizni, az pont a techno.

Ott nem ezen van a hangsúly, kivel jöttél, hanem hogy jól érzed magad :) Egyébként is nagyon könnyű elvegyülni a tömegben, hidd el nem fog feltűnni senkinek.

Én jó ideje magamban járok már főleg, ugyanaz a helyzet mint nálad. Azért ez eléggé rétegzene, nem sokan szeretik. Először persze fura volt egyedül beindulni, de mára már annyira megszoktam, ha néha jön haverom is esküszöm "zavar" hogy máshoz is kell alkalmazkodni. Persze nem probléma, csak megvan ennek is az előnye.

A másik, amiket írtak is fentebb, valóban könnyű ismerkedni, cigizés, sorban állás, ilyenek, de azért nem hinném hogy a mély barátságokat ott kötnéd :D

Szóval menjél nyugodtan, egyáltalán nem gáz, kár lenne emiatt kihagynod. Jó szórakozást!

#2 válaszoló, ez techno-buli, teljesen más. Amúgy jogos, normál buliba én se javasolnám hogy egyedül ténferegjen a kérdező, főleg ha lány.

2022. júl. 23. 00:15
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!