A VOLT első napjára mennék, de nincs kivel. Ti bevállallnátok, hogy egyedül mentek? Vagy esetleg valakihez csapódni kéne?
Figyelt kérdés
Nem tudom számít e valamit, de lány vagyok, igaz már 23 lassan :D
Viszont az összes barátom lemondta a VOLT fesztivált engem meg amúgyis csak az első nap az ami nagyon érdekelne mint az Amaranthe a Slipknot, vagy a Cypress Hill de még a Papa Roach is játszik, illetve a Junkies. Tudom ezeken a zenéken “összetartóbb” a közösség, de mindig mentem valakivel, hogyha bármi van azért legyen ott egy ismerős arc.
Most viszont senki.
Ti mennétek egyedül?
2019. jún. 16. 18:34
1/7 Sic Semper Tyrannis válasza:
Én elmentem egyedül 2 éve szigetre egy banda (The Pretty Reckless) miatt. Egy francia párral haverkodtam össze, akik a koncert végén felszívódtak, így utána is egyedül maradtam. :D De muszáj volt őket látni élőben. Ilyen fesztiválokon amúgy sokkal kisebb eséllyel ér bárminemű atrocitás, mintha lemennél a sarki kocsmába. Szóval nem kell parázni. :)
2/7 anonim válasza:
Én veled egykorú fiú vagyok, én nem mennék. Társaság nélkül nem buli az ilyen, Sopronba meg nem utaznék le, hogy egyedül koncerteket hallgassak.
3/7 anonim válasza:
Menjünk csak írj rám ha neked is jó:d
21L
4/7 anonim válasza:
Én szerintem egyedül nem mennék el fesztiválra, de lehet sima koncertre se. Amúgy elmennék veled szívesen első napra, mert engem is érdekelnének amiket felsoroltál, csak pont nem érek rá sajna. :/
6/7 A kérdező kommentje:
Hát úgy látszik egyedül fogok menni, aztán lesz ami lesz, csak sikerül odacsapódni valakihez, vagy valami :D
Köszi mindenki :)
2019. jún. 18. 20:59
7/7 anonim válasza:
Én is egyedül megyek, szóval mehetünk együtt ha gondolod. :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!