Gáz lenne, ha egyedül mennék techno buliba?
Figyelt kérdés
Sajnos a baráti köröm nem igen hallgat ilyen zenét, plusz nincs is sok barátom. Egyszer sikerült unokatesómat elrángatni, de ő sem rajong érte. Gáz lenne egyedül menni? Jófej többnyire a közösség, de szuper lenne találni valaki olyat, akivel néha lehetne menni.2022. júl. 18. 16:45
1/11 anonim válasza:
Mikor és hol lenne ez? Én mennék szívesen, ha tudunk egyeztetni.
Amúgy meg attol függ, mennyire könnyen oldódsz fel és elegyedsz szóba másokkal. Ha ez jól megy, akkor egyedül is sima. Ha nem, akkor viszont nem túl jó.
2/11 anonim válasza:
Komoly kockázati tényezőt az a része képez az ötletednek, hogy SEMMIT nem hagyhatsz magára a vendégtérben, amíg az illemhelyre vagy dohányozni mész, - mert bármit el lehet lopni, bármit bele lehet csempészni észrevétlenül az italodba, ételedbe, ha nincs senki, akit ismersz és vállalja, hogy figyel ezekre a részletekre. Olyan világot élünk, ahol az általam vázoltak - sajnos - nem tartoznak a valóságtól elrugaszkodott kategóriába, éppen ezért határozottan azt a véleményt képviselem, hogy nem ajánlom az ötlet kivitelezését a jelenlegi formátumában!
3/11 A kérdező kommentje:
Első, többnyire Arzenalos bulik Budapesten. Most volt pl. a Katlan fesztivál, arra is mentem volna, dehát egyedül…
Egyébként eddig 2x voltam, akkor ott több emberrel is taliztam, akik egyedül mentek és tök jól elvoltak.
2022. júl. 18. 17:19
4/11 A kérdező kommentje:
Kettes, kisebb táskával járok, ezzel nem lenne probléma.
2022. júl. 18. 17:19
5/11 anonim válasza:
menj el egyszer egyedül aztán menj ki cigizni és haverkodj össze valakivel
6/11 anonim válasza:
Egyáltalán nem gáz. Senki sem foglalkozik azzal, hogy egy idegen személy kikkel ment a buliba, vagy hogy egyedül ment-e.
Nyugodtan mehetsz egyedül is. Szerintem ne hagyd ki a bulit. Jó szórakozást! :)
7/11 A kérdező kommentje:
Köszönöm :)
2022. júl. 18. 17:59
8/11 anonim válasza:
Ilyen buliban a legkönnyebb ismerkedni.
Elfelezel neked szimpi emberrel 1 ekit és már haverok is vagytok.
9/11 anonim válasza:
én is egyedül tervezek, méghozzá legelőször, hajrá nekünk
10/11 A kérdező kommentje:
Utolso, pacsi
2022. júl. 19. 20:09
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!