Srácok, bántátok már meg utólag, hogy nem mentetek oda egy lányhoz, hogy leszólítsátok?
Igen.
Utólag nagyon rossz, pláne ha kiderül(t) hogy lett is volna esélyem. :(
Sajnos túl sokszor.
Van egy lány általános suliból aki nagyon tetszik, és teljesen véletlen a belvárosban egy metrópotlóra szálltunk, én rögtön felismertem, de abban a pillanatban, élőben, full gyáva voltam leszólítani, és írtóra bánom, de meg is érdemlem persze. 20F
Óóó, rengetegszer. Főleg amikor az utcán járok-kelek és látok rengeteg szép lányt, de semmi olyan spontán szöveg nem jut eszembe, ami ne hangozna tök tolakodóan és ijesztően, ezért inkább hagyom az egészet.
Legutóbb a pénteki Erzsébet hidas tüntetésen történt velem egy ilyen. Láttam ott egy nagy, oversized fehér Nirvana pólós lányt, de nem mertem leszólítani, azóta pedig csak ő jár a fejemben 😕
Igen, volt 2x.
Ez van, mikor gyáva, önbizalomhiányos pöcs vagyok.
SOkszor azon agyalok, hogy mi lett volna ha...
Rengetegszer volt/van ilyen. Olyan is, amikor már túl vagyunk a megismerési fázison, és a lány valószínű arra vár, hogy lépjek, de én nem teszem (ilyenkor vagy a lány nem küld egyértelmű jeleket, vagy én vagyok túl bamba, hogy észrevegyem a "szikrákat"). Sőt, olyan is volt még fősulin, hogy a csaj konkrétan írt messengeren, hogy menjek át elmagyarázni egy olyan anyagot, ami magolásból állt... Én hülye meg elkezdtem neki elmagyarázni chaten. -.-
Utólag nézve minden olyan egyértelműnek tűnik...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!