Van egy olyan netes barátom akivel vannak napok amikor olyan jól elbeszélgetek meg minden hívásozunk stb. Több lent.?
De vannak napok amikor nagyon furcsa, alig ír vissza azt mondja nincs otthon, sokszor napokig nincs otthon, nem dolgozik nem is tanul sehol.
De ha épp a jó kedvében vagy nem tudom de normális akkor meg annyira aranyos azt mondja imádja a hangom, jó lenne velem már talizni stb ilyeneket mond.
Mi lehet az oka hogy nem dolgozik és alig van nete hétközben, barátsagtalan, de hétvégén meg van minden és nagyon barátságos???
Manapság kb. minden embernek van pár ilyen ismerőse.
Szerintem az sokkal furább, ha valakinek csak 1 hangulata van.
És tudod, kell az én idő, nem jó az senkinek se ha egész nap és minden nap csak egy emberrel beszél, mert onnan egy idő után csak bukni lehet.
Mellesleg itt a nyár, meglehet, hogy elfoglalt, vagy csak nem egész nap a chat előtt ül? Én konkrétan azóta nem depizek, hogy nem járok fel feszt chatelni xd
Mellesleg én mint suli és munkanélküli örülök, hogy van egy kis időm ahol tényleg magamra tudok fordítani egy kis időt, és így se tudok mindennel foglalkozni, mert 1 nap csak 24 óra.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!