Nem lesz itthon anyum meg a barátnőm is nyaral, apummal meg nem nagyon lehet értelmesen elbeszélgetni/elleni. Mivel foglaljam el magam délelőtt 10 órától este 6 ig?
Azért 6-ig mert anyum akkor jön kb. haza.
Telefonozni nem tudok, meg elmenni se sehová mert apum nem engedi max 20 percet enged egyedül engem le sétálni...
Telózni meg azért nem tudok mert sajnos nem bíznak meg bennem annyira, hogy egyedül vagyis felügyelet nélkül nézhessem a Facet meg stb... Pedig nem csináltam semmi rosszat soha, csak egyszerűen ilyen szigorúak.
16/L
Takarítás, főzés, kert, hívd át valamelyik barátnődet.
Amúgy neked mi az értelmes beszélgetési téma? Apudnak mi?
Tanulj valami újat, találj valami hobbit, és keress barátokat.
Az se baj, ha apáddal próbálsz többet beszélgetni. Vagy kiderül, hogy egész jól kijöttök, vagy megun és többet enged el, hogy nyugta legyen.
Valami sport is jó ötlet, ott lehet ismerkedni, és új barátokat szerezni.
Istenem, vakargasd a feneked. Lányom ennyi idősen előrehozott érettségit tett úgy, hogy nyáron készült fel rá.
De tudod mit, gyere el hozzám adatot rögzíteni, azt sem tudom, hol áll a fejem a határidők miatt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!