Hogyan forduljak be?Hogyan "iktassam"ki az embereket?
Ezt sajnos csak az idő oldja meg.
Régen én is ilyen voltam, kellett jó sok idő, hogy kellőképp b.nkó gyökér legyek.
Régen én is csak kedvesen mosolyogtam mindenkire, hülyére vettek, kihasználtak, ma már simán elküldök bárkit a mamájába.
Most az zavar, ha valaki veszi a bátorságot, és próbál közeledni, hülyének nézni.
Hát nem igazán értem miért akarsz ilyen lenni. Én alapból ilyen antiszoc vagyok, és egyáltalán nem valami élveztes.
Facebookra alig megyek fel, nem írok vissza senkinek (csak ha nagyon fontos), kevés embert engedek annyira közel magamhoz hogy egyáltalán szóljak hozzá, de amúgy nem nagyon kell erőltetni ezt sem, mert látják rajtam hogy nem vagyok nyitott :d.
Itthon játszok tv-zek stb legtöbbször, sehova nem járok el max néha betépek valamelyik haverommal. Én a rossz párkapcsolataim miatt lettem ilyen...komolyan ezt akarod? Nem valami fun amúgy.
#2 sajnos tevhit amit irsz, amikor kedves vagy mindenkivel, akkor hulyere vesznek es mindent megtesznek amire azt hiszik hogy meg tudjak tenni veled mert latjak hogy nem fogsz konfrontalodni.
Kerdezo, ne az emberek fele probalj valtoztatni, inkabb magad, belsod fele. Nem az a megoldas hogy kiiktatod az embereket, hanem hogy megtanulod azt hogy mikor erdemes konfrontalodni, illetve ki kene alakitanod egy "szurot", hogy ne "add ki magadbol egybol amit gondolsz", hanem tanuld meg, hogy tudod azt elerni hogy mindig atgondold, mielott mondasz valamit. Ezek a valtozasok nem konnyuk, tudatosnak kell lenned veluk kapcsolatban, van hogy folyamatosan, de ha eleg sokszor csinalod, szokassa valik.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!