Egy ilyen esetben?
A kislányom 7 éves.
És létrehoztam egy fb csoportot az osztálytársak szüleinek.
Tök jól működik.
A múlt héten viszont a kislányom legjobb barátnőjének a szülei kommenteltek.
Anyuka kb ezt-rendben az osztálykép így meg úgy...
Erre reagált apuka
-ide tudsz írogatni, de felvenni a telefont hogy tudjak beszélni a kisgyerekemmel azt nem.
Mi az ellennevelés ha nem ez?
Megtiltod a gyerekemnek hogy beszéljen velem?
A kislány szülei másfél éve külön élnek.
Én másnap tiltottam az apukát a csoportból ezért.
Ő meg írt nekem nekem messengeren, hogy a legszigorúbb csoportokban is először fogyelmeztetik a tagot tiltás előtt.
De én, mivel egy elfogult nőszemély vagyok azonnal tiltom, és ezzel elősegítem az ellennevelő anyuka tervét ami engem minősít.
És így már gyakorlatilag semmit sem fog tudni a gyerekéről amíg meg nem nyeri az elhelyezési pert.
És ami után kiíratja ebből az alja iskolából és alja szülői közösségből a gyerekét.
Én pedig most őrlődöm.
Hogy most én voltam a paraszt?
Vagy jól döntöttem?
Am ma volt az évzáró és ez a pali is ott volt.
De se én se a férjem nem mertünk köszönni neki vagy rá nézni mert egy magas kigyúrt pali és látszott rajta hogy be van rágva a tiltas miatt és csak a gyerekek miatt fékezi magát.
Végúlis jól látod. Egy elfogult büdös bunkó vagy. Ahogy kiveszem az történt hogy apu hívta a gyerekét, ellennevelő anyu kinyomta hogy kiba sszon vele...apu elkezdett aggódni hogy mi lehet a gyerekével és kétsegbe eséseben látta a csoport bejegyzést amire reagált.
Szerintem te nem fogod fel hogy ez a férfi elveszítette a gyerekét anyu miatt...de minden gondolata a kisgyereke.
Retardált ostoba vagy amiért tiltottad.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!