1/13 anonim válasza:
Anyám
Volt még sok rossz, de azokat nem néztem végig. Ezt végignéztem, mert reménykedtem, hogy mégis jó lesz.
2/13 anonim válasza:
Az enyém. Nem azért, mert szentimentális lennék, hanem azért, mert minden erőm és lelkesedésem ellenére, nekem kell mindig bizonyítani és megoldásokat keresni, magyarázkodni a munkám által. Aki meg gonosz, az akár jó is lehet elviekben.
3/13 anonim válasza:
Érdekes, mert lényegében "A homok asszonya" lenne az, de alapvetően introvertélt vagyok, így érdekes volt.
Egy esetleges újkori képi feldolgozás jobbítana rajta.
8/13 anonim válasza:
Volt egy horror. Címére nem emlékszem. Vanvagy 20 éves a film. Valami fazon embereket rabolt el az országútról, sztán öldöste őket. Nem néztem végig, valahogy az nekem már so volt. Pedig (a nem véres) horrorfilmeket szeretem.
Ezen kívül a magyar filmek. Úgy a 70-es évektől felfelé, iszonyat gagyi mindegyik. A világból kitudnának ezekkel zavarni!
Érdekes, hogy a 40-60-as években pedig voltak nézhető magyar filmek, színvonalas magyar színészek.
Aztán történt valami...
10/13 anonim válasza:
Az összes olyan film, amiben egy fekete pasas kövér nőnek öltözik, de a Feketék fehéren is ide értendő.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!