Miért azokat az embereket tartják menőnek, akik dohányoznak?
Mert ők tényleg menőbbek, és csak azért akarják elhitetni sok gyerekkel is hogy nem menő hogy ne szívják. Egyébként menő, de a felnőttek direkt nem mondják el ezt nekik, mert akkor elkezdenének még inkább cigizni.
Cigi menő nagyon de káros sajnos ez az igazság. Én is cigizek menőségből, de tudom hogy káros ezért csak keveset szívok nagyon.
Rohadtul nem menő, hogy életed végéig szívod, aztán elvisz a rák 40-50 évesen.
Csak az idióták kezdik el azért, mert szerinte menő. Ezért van az, hogy általában fiatalon kezdik el a legtöbben.
Én most csak azért kommentelek, mert ez már a 100. olyan eset, hogy egy ilyenbe futok bele "hülyeség, függőség, nem menő, be kéne tiltani" meg ilyesmi, aztán jön hogy "régen nagyon sokat dohányoztam/én ilyet szoktam szívni, de jobb lenne ha nem lenne".
Na, akkor tegyünk egy kicsit rendet. Ha dohányzol, ne okoskodj! Egyszerűen hihetetlen, mennyien nyomják ezt itt. Felnőtt ember vagy, ha tolod a függőségedet, akkor te azt csinálod. Ezekkel a szövegekkel hiába akarod a saját dolgodat kompenzálni, nem válsz hitelessé. Ne oszd az észt arról hogy kéne betiltani és mennyire elítélendő szenvedély, mert egy kib.szott bohócot csinálsz magadból és ez a lehető legirritálóbb a dohányosok/nem dohányosok körében.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!