Idegesít az egyik ember egy bizonyos szokása. Hogyan illene jelezni, hogy ne folytassa ezt?
Attól függ mit csinál. Ha olyan, amit egészségügyi okok miatt csinál (krákogás, szárazköhögés, szipogás, stb), akkor nem igazán hagyja abba, max mondhatod, hogy a neten találtál ilyen meg olyan megoldást és szeretnéd, ha kipróbálná, mert mizofóniás vagy és ez zavar.
Nekem egy munkatársam imádta az sz betűt mondogatni, imádta a hangzását, ezért gyakran minden sz végződésű szót így ejtett pl Szevassssssssz.
Néha egy p hangot is beletett. Pl szevassz-pssz-psssz.
Néha meg csak magában sziszegni kezdett.
Egyszerűen meghülyültem ettől, nagyon zavart a munkában és udvariasan elmagyarázzam, hogy ez a hang nagyon irritál, kiránt a koncentrációból, és szeretném, ha nem csinálná.
Utána jobban odafigyelt rá és leszokott róla a jelenlétemben.
11, lehet kiírta a kérdést és csak pár óra múlva néz rá, amikor valószínűleg több válasz jön.
Amikor én írok kérdést se nézem a Gyakorit amíg nem jönnek válaszok. Kiírom, elmefyek a dolgomra, később visszanézek.
Vagy lehet olyan egyedi az ismerőse irritáló szokása, hogy nem meri kiírni és arra vár, hátha a megosztása nélkül is kaphat segítséget.
A kérdezőre tartozik, hogy mit csinál az illető.
Viszont anélkül nehéz pontos választ adni.
Szard le. Sok olyan személy van, aki amúgy tök rendes.
Olyasmi mint amit a 11-es válaszoló írt. Azt hiszem a legjobb megoldás is ez.
Köszönöm a válaszokat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!