Hogyan ússzam meg a nyári tábort?
Dolgozni mennék, hiszen ez
a, extra pénz
b, jó néz majd ki az életrajzomon
c, addig se vagyok bactatva
Hidd el, felnőttként 2-3 év múlva nem lesz nyári szünet, egész évben dolgozni fogsz. Megszokható.
A diákmelók szerintem jók arra, hogy felkészítsenek milyen más a munka világa az iskoláétól, hogy neked kell levonyolítani mindent, de ugyanakkor ha nem tetszik a rendszer, lehet keresni másikat.
És ha mondjuk az itt megkeresett pénzből tábor helyett fesztiválozni vagy mondjuk a balatonra mennél a barátaiddal, szerintem az is megérthető lenne.
Egyébként jogos, hogy nem akarja hogy otthon rohadj két hónapot.
Egyébként a tábor se rossz ám, fizet anyud azért, hogy te szórakoztatva, etetve, itatva legyél?
Ha normális emberekkel vagy, akkor ez tök jó, nem?
17 évesen én már rég magamtól mentem ide-oda, pihentem is, de szerveztem is magamnak nyaralást meg programot.
Vedd át a szervezést, és akkor oda mész ahova neked tetszik.
A táborozás legtöbbször nagyon maradandó élményeket ad. Én voltam már olyan iskolai táborban (11 évesen), ahol egy hétig semmi nem történt, és nagyon unalmasnak éreztük. Most, 8 évvel később azonban még mindig felemlegetjük a sok baromkodást a legjobb barátommal, akivel talán ott lettünk igazán jóban.
Ráadásul főleg azzal telt ebben a táborban az idő, hogy a sokkal menőbb, tematikusabb, izgalmasabb táborról mesélt, ahol előző héten volt. Következő nyáron már együtt mentünk oda, és az új tábor onnantól 7 évig az életünk talán legszervesebb része volt. Kicsit máshogyan, de lesz is még egy darabig.
Én mindenkinek ajánlani tudom a táborozást. Lehet, hogy 17 évesen más belekezdeni, mint sokadjára menni, de ha jól választasz, nem biztos, hogy megbánod.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!