Kezdőoldal » Emberek » Társasági élet » Hogyan ússzam meg a nyári tábort?

Hogyan ússzam meg a nyári tábort?

Figyelt kérdés
Anyám 17 éves létemre azt akarja, hogy táborba menjek. Nem elég hogy egész nyáron dolgoznom kell majdnem csak akkor még táborba is kell mennem. Szar helyzet ez.

2022. jún. 12. 09:23
 1/6 anonim ***** válasza:
96%
Anya, nem megyek táborba. Ennyi fiam.
2022. jún. 12. 09:29
 2/6 anonim ***** válasza:
92%

Dolgozni mennék, hiszen ez

a, extra pénz

b, jó néz majd ki az életrajzomon

c, addig se vagyok bactatva

Hidd el, felnőttként 2-3 év múlva nem lesz nyári szünet, egész évben dolgozni fogsz. Megszokható.

A diákmelók szerintem jók arra, hogy felkészítsenek milyen más a munka világa az iskoláétól, hogy neked kell levonyolítani mindent, de ugyanakkor ha nem tetszik a rendszer, lehet keresni másikat.

És ha mondjuk az itt megkeresett pénzből tábor helyett fesztiválozni vagy mondjuk a balatonra mennél a barátaiddal, szerintem az is megérthető lenne.

Egyébként jogos, hogy nem akarja hogy otthon rohadj két hónapot.

Egyébként a tábor se rossz ám, fizet anyud azért, hogy te szórakoztatva, etetve, itatva legyél?

Ha normális emberekkel vagy, akkor ez tök jó, nem?

2022. jún. 12. 09:35
 3/6 anonim ***** válasza:
35%
Az esetleg felmerült benned, hogy a szüleid szeretnének kettesben lenni kicsit, amíg te táborozol?
2022. jún. 12. 10:11
 4/6 anonim ***** válasza:
30%
Valamikor nekik is kell dugni. Ha nem ülnél otthon állandóan, és hagynál nekik privát szférát, akkor nem kellene ilyen drasztikus módszerekhez folyamodniuk.
2022. jún. 12. 10:14
 5/6 anonim ***** válasza:
57%

17 évesen én már rég magamtól mentem ide-oda, pihentem is, de szerveztem is magamnak nyaralást meg programot.

Vedd át a szervezést, és akkor oda mész ahova neked tetszik.

2022. jún. 12. 10:37
 6/6 anonim ***** válasza:
0%

A táborozás legtöbbször nagyon maradandó élményeket ad. Én voltam már olyan iskolai táborban (11 évesen), ahol egy hétig semmi nem történt, és nagyon unalmasnak éreztük. Most, 8 évvel később azonban még mindig felemlegetjük a sok baromkodást a legjobb barátommal, akivel talán ott lettünk igazán jóban.

Ráadásul főleg azzal telt ebben a táborban az idő, hogy a sokkal menőbb, tematikusabb, izgalmasabb táborról mesélt, ahol előző héten volt. Következő nyáron már együtt mentünk oda, és az új tábor onnantól 7 évig az életünk talán legszervesebb része volt. Kicsit máshogyan, de lesz is még egy darabig.

Én mindenkinek ajánlani tudom a táborozást. Lehet, hogy 17 évesen más belekezdeni, mint sokadjára menni, de ha jól választasz, nem biztos, hogy megbánod.

2022. jún. 12. 11:03

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!