Kezdőoldal » Emberek » Társasági élet » Strandon mennyire ,,felháborít...

Strandon mennyire ,,felháborító” ha látszik a fenék a bikiniben? Tehát vagy be van húzva a fenékbe vagy olyan a fürdőruha hogy tangás? 16L

Figyelt kérdés

2022. jún. 4. 17:12
1 2 3 4 5
 41/43 anonim ***** válasza:
83%
Kicsit nézzél magadba, hogy azok a gesztusok amiket teszel, azok miért vannak és ezzel kinek ártasz éppen ! Nem mondom, hogy tudatosan csinálod, sőt nők és férfiak is napjainkban annyira manipuláltak és sajnos nem tudom szebben fogalmazni és nem bántásból, de "agymosottak" a sok közösségi médiás celeb és az ő tartalmuk által, hogy észre sem veszik magukon ! Szerintem gondolj bele emberként, hogy te pont ugyan olyan vagy a társadalomban mint a másik legyen az nő vagy férfi, ezért senki felé nem tehetsz olyat, hogy a nőket szívesen nézem a férfiakat nem, sőt ők ha ugyanúgy kényelmesen akarnak öltözködni, akkor le is ....zizom őket, hát nézzél magadba, hogy neked van e erre felhatalmazások és te mennyivel vagy több, hogy ezt megtehesd ! SEMMIVEL ! Ha nem tetszik neked, nem nézel oda, de nem írod ki ide meg nem kiabálod meg, hogy neked épp mi tetszik mi nem, mert mindenkinek más és ez a te saját privát véleményed, de csak ennyi semmit több ! Nem ez a törvény, ami alapján a többieknek alkalmazkodni kell !
2022. jún. 19. 13:40
 42/43 anonim ***** válasza:
91%

Szerintem a madzag fajta bikinibugyi már túlzás, de ha szép a feneked, akkor egy brazil fajta elmegy.

Nekem nincs tangás fürdőbugyim, de azt vettem észre külföldi tengerparti nyaralások során, hogy ott ez sokkal gyakoribb dolog, nagyon sok nőn/lányon van ilyen bikini, fiatalokon is és középkorú nőkön is.

2022. aug. 16. 20:28
 43/43 anonim ***** válasza:
83%

az a lenyeg, ne t-string (hatul csak madzag) legyen, a sima tanga, vagy g-string mindennapos latvany a fiatal lanyok koreben.

ha meg szegyenlos az illeto, akkor meg a brazil tangat ajanlom, valamennyit takar, de megse fognak pelenkasnak csufolni a hatad mogott

2023. márc. 3. 08:53
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!