Kezdőoldal » Emberek » Társasági élet » Strandon mennyire ,,felháborít...

Strandon mennyire ,,felháborító” ha látszik a fenék a bikiniben? Tehát vagy be van húzva a fenékbe vagy olyan a fürdőruha hogy tangás? 16L

Figyelt kérdés

2022. jún. 4. 17:12
1 2 3 4 5
 31/43 anonim ***** válasza:
97%
Számomra nem kellemetlen ha látnak.43N
2022. jún. 7. 05:12
 32/43 anonim ***** válasza:
#30 jó csak most nincs.
2022. jún. 7. 19:09
 33/43 anonim ***** válasza:

Már írom is ki ugyanezt a kérdést pasiként. :-)

Egyébként engem nem zavar.

2022. jún. 11. 10:28
 34/43 anonim ***** válasza:
100%
Mit hittél, a kérdező 16L? Valami vén kéjenc dugiba próbálgatja az okostelefon előnyeit mikor az asszony már horkol
2022. jún. 11. 11:03
 35/43 anonim ***** válasza:
11%
Baromi ízléstelen és egyébként törvénybe is ütközik !
2022. jún. 15. 11:50
 36/43 A kérdező kommentje:
Hol ütközik törvénybe ? XDDDD
2022. jún. 18. 12:32
 37/43 anonim ***** válasza:
36. Valószínűleg egy homofób vagy irigy nő vagy troll. Nem ütközik törvénybe. Mondjuk az tény ha ezt férfi csinálná akkor már perverz lenne nőnek meg oké. Mondjuk ezt csak megjegyeztem jó ez így nem szeretnék tangás pasikat látni még félmeztelentől is a gyomrom fordul fel sokszor. F
2022. jún. 18. 13:56
 38/43 anonim ***** válasza:
Szóval sok nő már majdnem meztelen az utcán meg mindehol, de ha ezt férfi csinálná akkor az perverz lenne már simán. Szóval azért érdeke ilyen megközelítéssel de mint mondtam nekem ez végülis csak jó. Xd
2022. jún. 18. 13:58
 39/43 anonim ***** válasza:
Persze, a nők el vannak nyomva nem tudtad ? Egyenlőségért küzdenek ! Ejjjj, ezek a csúnya férfiak... Látod, amíg van ilyen, mint a 37-es, addig ez lesz a férfiak sorsa, mert akkora egoista barom, hogy azt hiszi, hogy mindenki neki öltözködik úgy az utcán ahogy és csak az a jó és elfogadott amit ő szívesen nézeget, hát ennyi aggyal ami ennek a sötét birkának van nem csoda, hogy a férfi társadalom itt tart. A nők meg röhögnek, hogy sokkal többmindent megtehetnek az ilyenek miatt....
2022. jún. 18. 17:02
 40/43 anonim ***** válasza:
39. Még jó hogy ilyet nem is mondtam egy szóval sem. Ez eszembe se jutott. Miért öltöznének nekem?? Nem értem. Ha nem érted a szöveget olvasd újra. Ha kell 50-szer. De hülyeséget ne írjál, nagyon nem ment át a lényeg. Ráadásul ilyenről szó se volt amiről te beszélsz.
2022. jún. 18. 21:03
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!