Strandon mennyire ,,felháborító” ha látszik a fenék a bikiniben? Tehát vagy be van húzva a fenékbe vagy olyan a fürdőruha hogy tangás? 16L
Figyelt kérdés
2022. jún. 4. 17:12
1/43 anonim válasza:
Engem felháborít,mert irigykedek rá.
2/43 anonim válasza:
18 év alatt felháborító, afölött már nem.
Kicsi vagy te még ehhez, ne akard magad mutogatni.
3/43 anonim válasza:
Én tangásat hordok, nem nagyon érdekel mit gondolnak mások :D
4/43 anonim válasza:
Szerintem semennyire nem felháborító, bár biztos néhány ember rossz szemmel nézi. A tizen/huszon éves fiúk, vagy az idősebb férfiak nem háborognak rajta.
5/43 anonim válasza:
Sokszor tangat viselek, nem erdekel ki mit gondol.
6/43 anonim válasza:
Inkább az adott fenék formáján múlik ez a dolog, nem azon a pár négyzetcentiméter textilen.
7/43 anonim válasza:
Na az mennyire felháborító, ha a férfiak húznak tangaszerű "fürdőnadrágot"? 😄
8/43 anonim válasza:
Nagyon felháborító, vegyél fel egy hidzsabot is...
Jobb esetben senkit sem érdekel az ilyesmi; a nagyiktól kezdve a vizipisztolyos 5 évesekig mindenki azért megy strandra hogy úszkáljon és jól érezze magát, nem pedig azért hogy fürdőruha felügyeletet tartson.
9/43 anonim válasza:
Nem, nem probléma, csak nagyon figyelj oda, hogy hová lépsz, - el ne csússzál valami fehér masszán!
10/43 anonim válasza:
#8dehogynem vizslatnak.Főleg a pasik a nagydarab asszonyuk mellől.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!