Raszta haj, vélemények?
Nekem alapvetően nincs bajom a raszta hajjal mint stílussal (Amerikában fehér emberként mondjuk ne, mert ott olyan múltja van a raszta hajnak színesbőrűeknél, hogy megvádolnak azzal, hogy ellopod másnak a kultúráját... alapvetően liberálisnak tartom magam, de sztem ez túl van ott tolva). 2 dolog van, ami zavarni tud:
1. A raszta hajat sokkal nehezebb tisztán tartani, mint a "simát"... szóval csak az rasztásítsa a haját, aki bizony rááldozza az energiát, hogy utánaolvasson annak, hogyan kell kezelni, megveszi az ajánlott hajápolási termékeket (nem úgy van vele, hogy a f... fog ennyit fizetni érte, megveszem a Tesco Gazdaságos sampont), hajlandó többet foglalkozni a hajával, mint 10
véletlenül útközen elküldte, 2. vagyok
"mint 10 perc mosás, 10 perc szárítás".
Anyukám iskolaorvos, ő mondta, hogy a raszta hajú diákok körében sokkal-sokkal nagyobb a fejtetvesek aránya általában, mint a sima hajúaknál, mert nem kezelik úgy, ahogy kéne.
2. Nem minden típusú hajhoz áll jól... akinek ilyen alapvetően 2 szál haja van, annyira semmilyen a hajának a tartása, olyan kis vékony szálú, annak nem fog jól állni.
5#
Rétegdivat volt akkor is és most is. De szerintem konkrétan populárisabb.
6#
Az illető nagy eséllyel annyiban "különlegesebb" a nem rasztáknál, hogy füvezik, esetleg mást is tol fizetésnspon. Ennyi.
Tipik pózer dolog lett, hogy azt demózd a környezeted számára hogy "mennyire különleges vagyok".
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!