Kezdőoldal » Emberek » Társasági élet » Nem bulizós lányok mit csináln...

Nem bulizós lányok mit csinálnak szabadidejükben nyáron?

Figyelt kérdés
Olyanokat kérdezek akik tényleg nem szeretnek hangos, táncolós helyre menni.

2022. jún. 3. 13:56
1 2
 11/15 A kérdező kommentje:

Jogos meglátás 10-es.

Marad a festés, a videójátékozás, a kutyasétáltatás (ha van), olvasás, telózás, esetldg egyedül futás.

Ha van itt ilyen lány: elvagy így, vagy idővel szeretnél több mindent?

2022. jún. 3. 14:59
 12/15 anonim ***** válasza:
88%

Kérdés, hogy más programokat szeretnek-e, vagy otthonülősek.

Más programokat szeretők pl. járnak színházba, moziba, kirándulni, múzeumba, sportolni, sétálni, utazni-várost nézni.

Otthonülősök sorozatoznak, tévéznek, olvasnak, videojátékoznak ill. ha van társaságuk, akkor társasjáték, beszélgetős "házibulikat" tartanak.

2022. jún. 3. 15:17
 13/15 anonim ***** válasza:
Szenvedek. Nincsenek barátaim, nincsen párom, a családommal nem olyan a kapcsolat, szóval egyedül vagyok és várom, hogy kezdődjön végre az egyetem.
2022. jún. 3. 18:19
 14/15 anonim ***** válasza:
Nyelvtanulás, nyaralás családdal, nagyszülőknél.
2022. jún. 3. 18:28
 15/15 anonim ***** válasza:

sétálás, kirándulás, repülés, repülő napok, rajzolás, főzés, makettezés, új dolgok kipróbálása

nincsenek barátaim.. nyilván jobb lenne ha lennének, de már elfogadtam ezt az állapotot és el tudom foglalni magam bármikor

2022. jún. 3. 21:23
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!