Nem bulizós lányok mit csinálnak szabadidejükben nyáron?
Figyelt kérdés
Olyanokat kérdezek akik tényleg nem szeretnek hangos, táncolós helyre menni.2022. jún. 3. 13:56
11/15 A kérdező kommentje:
Jogos meglátás 10-es.
Marad a festés, a videójátékozás, a kutyasétáltatás (ha van), olvasás, telózás, esetldg egyedül futás.
Ha van itt ilyen lány: elvagy így, vagy idővel szeretnél több mindent?
2022. jún. 3. 14:59
12/15 anonim válasza:
Kérdés, hogy más programokat szeretnek-e, vagy otthonülősek.
Más programokat szeretők pl. járnak színházba, moziba, kirándulni, múzeumba, sportolni, sétálni, utazni-várost nézni.
Otthonülősök sorozatoznak, tévéznek, olvasnak, videojátékoznak ill. ha van társaságuk, akkor társasjáték, beszélgetős "házibulikat" tartanak.
13/15 anonim válasza:
Szenvedek. Nincsenek barátaim, nincsen párom, a családommal nem olyan a kapcsolat, szóval egyedül vagyok és várom, hogy kezdődjön végre az egyetem.
14/15 anonim válasza:
Nyelvtanulás, nyaralás családdal, nagyszülőknél.
15/15 anonim válasza:
sétálás, kirándulás, repülés, repülő napok, rajzolás, főzés, makettezés, új dolgok kipróbálása
nincsenek barátaim.. nyilván jobb lenne ha lennének, de már elfogadtam ezt az állapotot és el tudom foglalni magam bármikor
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!