Ki lenne benne egy animés közösségben Budapesten?
Figyelt kérdés
Sziasztok! Úgy gondoltam, hogy jó lenne létrehozni egy animés közösséget itt Budapesten. Összeszedni egy messenger csoportba ilyen érdeklődésű embereket, és találkozókat szervezni szép helyekre (pl. Margit-sziget, Városliget, Budai Vár) ahol összeülnénk, akár piknikeznénk, beszélgetnénk. Meg programokra elmenni együtt, én nem sok programot ismerek őszintén szólva, de biztos van, aki igen. Akár közös bulik/házibulik, vagy kirándulások, Flippermúzeum, Mondocon, stb. Mondoconon még soha nem voltam például, pedig 4-5 éve nézek animéket. Ki mit gondol, ki lenne ilyenben benne? Köszönöm a válaszokat!2022. máj. 31. 16:09
2/15 A kérdező kommentje:
22 éves férfi, miért kérded?
2022. máj. 31. 16:18
4/15 anonim válasza:
Ezt a csoportot ismered?
5/15 A kérdező kommentje:
Jó lenne egy sajátot szervezni, ami nem egy ilyen nagy böhöm csoport. Valami baj van a korommal vagy a nememmel, nem értem?
2022. máj. 31. 16:30
6/15 anonim válasza:
Azért kérdeztem a csoportot, mert onnan esetleg könnyebben találnál olyanokat, akiket érdekel egy ilyen lehetőség, itt szét fognak trollkodni.
7/15 anonim válasza:
5: kedves válaszoló gondolom valami 17 éves lánnyal vágyott volna csoportot alakítani
8/15 anonim válasza:
En benne lennék ha hasonló korúak is lennének.
19/L
9/15 A kérdező kommentje:
Végre valaki. :) Igen, én is a 18-25 éves emberekre gondoltam főleg
2022. máj. 31. 16:47
10/15 anonim válasza:
Én 34 vagyok de még jól áll rajtam a nyuszifül. Szeretem a fesztiválokat is mert ilyenkor fel tudok vonulni ilyen slampos stílusban meg bozontban.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!