Ha jó kapcsolatban voltam egy emberrel egy társaságban, de egyszerre elhidegül tőlem, úgy hogy nem sértettem meg, vagy beszéltem vele, akkor valószínű, hogy a társaságunkból valaki rosszat mondott rólam neki? Hogy lehet ezt helyrehozni?
Én hasonló szituban vagyok: az illető nem tudja/nem érzi, hogy mivel húzta ki nálam a gyufát, nem/minimálisan beszélünk, de tudom, érdekli, hogy miért távolodtam el tőle.
Nem bizti, hogy pletyka-, vagy esetleg "rosszat mondott rólam neki valaki" van emögött. Lehet, hogy cselekedtél valamit, ami neki nem tetszett, de neked természetes, vagy fel sem tűnt, hogy mit okoztál, így elpártolt tőled.
Tulajdonképpen bármelyik lehet. Mindenképpen tisztáznotok kellene, ennyit megérdemelsz, ha jó viszonyban vagytok.
Én is kerültem már olyan helyzetbe, hogy egy barátnőmnek kamut adott be egy közös ismerősünk. Persze a barátnőm nem kérdezett rá, csak akkor esett le neki a tantusz, amikor rájött, hogy az illető egy hazug gyökér. AKKOR mondta csak el, hogy mit mondott rólam az az ember. Hát köszi.
De a másik kommentelőnek is igaza van, nem biztos, hogy ez történt. Mindenképpen érdemes beszélned vele. Ha nem méltat arra, hogy őszintén válaszoljon, akkor nem volt nagy veszteség.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!