Nők itt, izléstelen mikor egy elhizott pasi újatlan izompolót hord főleg ha a hónajját se borotvája?
Szerintem nem ízléstelen, főleg ilyen melegbe, ugyan úgy nekik is melege van szóval szerintem barki felvehet ujjatlan pólót.
A masik meg ha nem borotválja az nem baj szerintem, bar ne legyen hatalmas és igénytelen.
Nem ízléstelen a közízlés szerint a szőrös férfi hónalj, sőt! Szerintem nem ízléses, de ez csak az én véleményem, de az emberek nagyrésze szerint nem ízléstelen. És ez számít, a közízlés. Még a divattervezők híres, drága márkáikat reklámozó férfimodelleknek is mind szőrös a hónalja. Elég csak kinyitni egy magazint. Szóval bátran viselheted szőrösen, ez a menő.
A kövérség miatt nem tartom ízléstelennek az ujjatlan pólót. Mindenkinek más alakja van, csak mert elhízott valaki, még ugyanúgy hordhat ujjatlant.
Csak akkor izlestelen a honaljszore,ha nem fonta copfba.
Az ujjatlan atletan mindenkepp usson at a logo csocse.
😂
Ezek nelkul is izlestelen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!