Hölgyek! Nagyon gáz ha egy pasi kínaiból, Tescóból öltözik és nem márkás ruhákat hord?
Figyelt kérdés
Őszintén!2022. máj. 22. 16:30
2/14 anonim válasza:
Őszintén nem érdekel. Sőt, utálom a felesleges pénzszórást, ha onnan is normálisan öltözködik, igaza van.
3/14 anonim válasza:
Szerintem az a gáz ha valaki fizet sok píízt azért hogy reklámozzon egy céget és erre még büszke is
4/14 anonim válasza:
Ha nem néznek ki igénytelenül azok a ruhák, akkor szerintem mindegy, hogy honnan van.
Amúgy, miért onnan veszed a ruhádat?
5/14 anonim válasza:
Ha láthatóan gagyi cuccokban jár, az igen. Önmagában az nem, ha olcsó helyről szerzi be a ruhàit.
6/14 anonim válasza:
Nem gáz, de a kínai jó drága lett és ahhoz képest pocsék a minőség. Kimosod párszor és bolyhos, elhasznált lesz. Amúgy szoktam turkálóban is vásárolni.
7/14 anonim válasza:
Milyen az a láthatóan gagyi cucc? Komolyan kérdezem, mit tekintesz annak
8/14 anonim válasza:
#7 aminek ócska az anyaga (áttetszően vékony vagy épp mereven vastag, teljesen műszálas stb). Amiből mindenfelé cérnák lógnak, mert nincs eltisztázva a varrás. Aminek a darabjai rosszul vannak egymáshoz varrva, például az illesztésnél máshová esik a minta másik fele. Soroljam még?
9/14 anonim válasza:
Ja így már érthető, ilyenek a tipikus fast fashion és kínai boltos ruhák. Ezért is van nekem inkább kevés de jó minőségű ruhám.
Remélem ebből a kérdező ks megkapta a választ.
10/14 anonim válasza:
Gaz. Meg a hasznaltban is jobb ruhak vannak ,csak oda kell jo izles..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!