Kezdőoldal » Emberek » Társasági élet » Hölgyek! Nagyon gáz ha egy...

Hölgyek! Nagyon gáz ha egy pasi kínaiból, Tescóból öltözik és nem márkás ruhákat hord?

Figyelt kérdés
Őszintén!

2022. máj. 22. 16:30
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
96%
Tescoban vannak jó ruhák.
2022. máj. 22. 18:13
 12/14 anonim ***** válasza:
47%
Mégis mi lenne ebben gáz!? Bizonyára kimagasló fizetése lehet az illetőnek, mert ezek a ruhák iszonyatosan megdrágultak az utóbbi időben, ráadásul borzasztó minőségük van, három–négy naponta újat kell belőlük venni.
2022. máj. 22. 22:31
 13/14 anonim ***** válasza:
96%
Nem gáz. Nekem is sok ruhám van pl. Tescoból, Lidlből, Pepcoból vagy kínai üzletekből is. Van fast fashion is, egy-két márkás ruhám is van, de pont ez az, hogy nem azt nézem honnan van, nem ez a fontos számomra. Ha tetszik, úgy érzem jól áll, kényelmes, megengedhetem magamnak és szükségem van rá, akkor megveszem. Szívesen járnék pl. turkálóba is, de én vidéken élek és itt nincsenek normális turkálók.
2022. máj. 23. 12:03
 14/14 anonim ***** válasza:

Nem gáz, de nem érteném a logikáját. Manapság a kínai bolt nagyjából ugyanaz az árkategória, mint kb bármelyik fast fashion, csak annál is rosszabb a minőség.

Én egyébként speciel turiban vásárolok. Sokkal több az egyedi cucc, olcsóbb, környezetbarátabb, és ott is lehet jó minőséget kifogni.

2022. máj. 26. 13:22
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!