Mi a vélemény egy fiatal,kedves Nőről aki mindig mindent kifizet a baráti társaságban ?
Figyelt kérdés
Bárhová mennek mindent megvesz, meghív mindenkit.2022. máj. 21. 19:13
3/11 anonim válasza:
Azt, hogy nem bízik a barátaiban, azt hiszi ha nem fizet mindent, nem fognak már többet vele lenni. Önbizalomhiányra következtetnék. Más lenne a helyzet ha milliárdos lenne átlagos barátokkal, akiket luxus klubbokba hord és azért fizet mert tudja hogy ők nem engedhetik meg maguknak. De az első verzió egyértelműen jóval gyakoribb.
4/11 anonim válasza:
Ez nem egy normalis gesztus. Melyrol joves vagy erzelmek hianyanak potlasa.
5/11 anonim válasza:
Hogy egy csicska, aki barátokat akar venni magának.
6/11 anonim válasza:
Jobb lenne, ha visszakapcsolna. Csak ennyi.
7/11 anonim válasza:
azt, hogy vaalmiért meg akar vásárolni, vagy azért, mert nem bízik bennem, és nem hiszi el, hogy tényleg vele szeretném eltölteni a szabadidőm, vagy azért csinálja, hogy valamikor később benyújthassa a számlát... akármelyik legyen is, nem szeretem az ilyeneket, igyekszem kihátrálni ilyen emberek barátságából.
9/11 anonim válasza:
Engem alapból rossz érzéssel tölt el, amikor folyton meghív valaki "gazdag" ezzel azt jelezve felém, hogy csóró vagyok.
Nyilván az én gondolkodásom sem normális, szegénységből jöttem, de már felnőtt, dolgozó, relatív jól kereső ember vagyok, aki képes maga fizetni.
És nem a meghívással van bajom, sőt néha jó az is, amikor a főnök állja az ebédet olyan helyen ahova nem feltétlenül ülnék be. Meg oda-vissza meghívással sincsen gond amíg nem számolgatja fillérb^szóan az ember.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!