Kezdőoldal » Emberek » Társasági élet » "Rohadjál meg! Dögölj meg!...

"Rohadjál meg! Dögölj meg! Gyerünk, ugorj!" - Mi történt a magyar társadalommal hogy ilyenné vállt???

Figyelt kérdés

„Dögölj meg! Gyerünk, ugorj!” – ezt kiabálták a Margit hídon öngyilkosságot megkísérlő fiúnak

Szerdán öngyilkosságot kísérelt meg a Margit hídnál egy 18 éves fiú. Most kiderült, hogy az autósok egy része ebben nemhogy megpróbálta volna akadályozni őt, hanem arra biztatták, hogy ugorjon a Dunába.

[link]

2022. máj. 20. 20:45
1 2 3 4 5
 11/44 anonim ***** válasza:
94%
Egy ismerősöm fia rendőr, őt is kivezényelték egyszer egy öngyilkoshoz. Ő is mondta a gyereknek hogy "gyerünk ugorj le, ha annyira le akarsz". Nem tudtam megértetni a nővel, hogy a fia rendőr létére milyen tahó volt hogy ilyet mondott annak a szerencsétlen gyereknek.
2022. máj. 20. 21:16
 12/44 anonim ***** válasza:
91%

Az elmúlt 30 év hihetetlen erkölcsi,szellemi pusztításának ez a következménye.

Megjegyzem öngyilkosságra biztatni valakit bűncselekménynek minősül.

2022. máj. 20. 21:20
 13/44 anonim ***** válasza:
83%

Szerintem nem csak ( )agyarország ilyen. A sok digitális szenny annyira eltorzította az embereket, hogy lényegében nem is fogják fel sokszor hogy mit csinálnak.

Amúgy egy öngyilkosságra készülőnek odaóbégatni, hogy ugorjon, meg ilyenek... valószínűleg bűncselekménnyé válnak, ha tényleg ugrik/kárt tesz magában/másban. Meg szerintem már alapból az is, ha látod hogy valaki bajban van (még akkor is ha maga okozta a körülményeket) és segítség nyújtás (minimum hatóságok értesítése) helyett elmész a helyszínről és/vagy buzdítod.

Amúgy egy égő házban rekedt embernek is azt obégatnák sokan, hogy ugorjon a sokadikról a semmibe, mert úgyse ér oda időben a tűzoltóság és a mentők? Akit épp kirabolnak, akit épp leszúrnak, akit épp vernek, akit épp erőszakolnak...

2022. máj. 20. 21:20
 14/44 anonim ***** válasza:
90%
Én sem értem miért csinálják. Nem kéne ezzel viccelődni, mindenkinek lesznek rossz időszakai mert így működik az ember. Folyamatosan becsapja az ember saját magát, a gondolkodásával.
2022. máj. 20. 21:22
 15/44 anonim ***** válasza:
93%
12: ez meg a másik. Hogy sokan azt hiszik, hogy aki öngyilkos akar lenni, annak majd segít az orvos. Hát, a nagy fszt! Olyan tapló, tirpák, gusztustalan embernek nem nevezhető szennyek vannak "gyógyintézményekben" (és akkor ezek szerint más hivatalos szerveknél is), hogy az ember tényleg inkább dögöljön meg, mint hogy ilyen szardarabok között éljen.
2022. máj. 20. 21:23
 16/44 anonim ***** válasza:
0%

17 ezaz, mindenkinek van, de nem zsarolunk másokat vele, nem mászunk hídra hogy figyeljenek ránk, megoldjuk. Ennyi.

Fel kéne nőni gyerekek. Az élet nem az a rózsaszínű máz, amit a mesékben olvastatok.

2022. máj. 20. 21:25
 17/44 anonim ***** válasza:
19%

(Fordított pszichológiát alkalmaztak.)

Amugy szerintem csak simán túlélő módban vannak az emberek (tudom hogy itt mindenki havi 1milliót keres, de a magyarok nagy részét ettől még igenis érinti az infláció, anyagi nehézségek, hitelek, vagy a becsődölt egészségügy - ha meg őket nem, akkor is biztos vannak ilyen szeretteik) márpedig így csak frusztrált, dühös lehet az ember. Mi még ahhoz a blokkhoz tartozunk akiknek elmaradott az életszínvonala a nyugathoz képest, márpedig így erősen kibillenik az ember lelki egyensúlya.

Nem hiszem hogy bármi más oka lehetne az ilyen rosszindulatnak; nem vagyunk rosszabbak mint más népek, vagy akár a felmenőink. Ez csak a tudat alatti, pszichés reakció a jelenlegi társadalmi problémákra.

2022. máj. 20. 21:26
 18/44 anonim ***** válasza:
100%
15.: És ha a társadalom juttatta eszembe oda, ahol van? A pszichológusok / pszichiáterek nagy része meg egy rakat kaki. Fogadott öcsém gimiben végig ki volt közösítve, mikor szakemberhez került (nem akárkihez, hanem egy megyei szintű "szaktekintélyhez") tudod mi volt a nagy posztgraduális segítség? Gyúrja ki magát... Na ilyen szakemberek is vannak bőven, ennél még a szomszéd Mari néni is többet mondott volna.
2022. máj. 20. 21:28
 19/44 anonim ***** válasza:
13%

"Megjegyzem öngyilkosságra biztatni valakit bűncselekménynek minősül."

Megjegyzem, ez marhaság.

A közreműködés bűncselekmény.

2022. máj. 20. 21:32
 20/44 anonim ***** válasza:
54%
20.: Tévedsz. Ha tudomásod van róla, de nem teszel semmit annak érdekében, hogy megakadályozd, vagy buzdítod, az is bűncselekménynek minősül.
2022. máj. 20. 21:34
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!