"Rohadjál meg! Dögölj meg! Gyerünk, ugorj!" - Mi történt a magyar társadalommal hogy ilyenné vállt???
„Dögölj meg! Gyerünk, ugorj!” – ezt kiabálták a Margit hídon öngyilkosságot megkísérlő fiúnak
Szerdán öngyilkosságot kísérelt meg a Margit hídnál egy 18 éves fiú. Most kiderült, hogy az autósok egy része ebben nemhogy megpróbálta volna akadályozni őt, hanem arra biztatták, hogy ugorjon a Dunába.
Mit kéne tenni, álolni a kis lelkét?
Holnap tizen állnak majd ott.
Mindenkinek van nehéz időszaka, erre nem az a megoldás ha zsarolod a környezeted vagy a világot, h figyeljeteket már rám
Ki mondta, hogy zsarolni akart bárkit, vagy arra vágyott, hogy figyeljen rá bárki is?
Egyébként igen, itt tart a társadalmunk sajnos... A sok frusztrált, munkahelyén kussoljó most jóóól kiélte magát, hogy gyáván az autóból ordibálva kiélték magukat ezen a gyereken. Egynek se legyen ennél nagyobb öröme!
Én valóban sajnálom azt, aki öngyilkosságot követ el. Tényleg!
De az ilyen:
- Bevettem 3 C vitamint, meg 2 Frontin, mert lelépett a BéchY, és öngyi leszek.
- Vagdosós idióták.
- Felmegyek a hídra telibe xopatni a város forgalmát, hátha a Kati visszafogad.
- Lekéselek 3 embert, mert xar az életem.
Na az ilyen tényleg dögöljön meg!
Ha pedig beteg, akkor forduljon orvoshoz, NE pszichológushoz!!!! ORVOSHOZ, azaz pszichiáterhez! Kérjen gyógyszert, ECT-t, lobotómiát, bármit, ami segít!
Az a véleményem, hogy az összes ilyet lelőném, aki öngyilkosságra buzdítja a másikat.
Az ilyen bunkó parasztok miatt van ennyi pánikbeteg.
Annak a morális válságnak a betetőzése, ami a szocializmus kezdete óta neveli ki az érzéketlen, csak magukkal törődő, mentális betegségeikkel nem foglalkozó keserű, örömtelen embereket.
Ez egyrészt a hiánygazdaság miatti "helyezkednem kell, ha élni akarok" mentalitás megjelenése, másrészt a besúgók, mások szenvedésén nyerészkedők elterjedése, valamint az "én ismerek valakit és emiatt jobb vagyok másoknál" érzés erősödése miatti általános társadalmi állapot.
Ezeknek a gyerekei is ilyenek lettek és tovább vitték a gyűlölet hagyományát, ezért nem tud a magyar más vezetőket választani, csak a régi gátlástalan rendszer haszonélvezőit és örököseit.
A szocializmus alapjaiban rombolta le a magyar társadalom erkölcsi tartását, aminek a felépítéséhez hosszú évtizedek kellenek még.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!