Kezdőoldal » Emberek » Társasági élet » Börtön kert létrehozása?

Börtön kert létrehozása?

Figyelt kérdés

Mit szólnátok, ha lennének börtönkertek, amelyek olyanok lennének mint az állatkertek és ott lennének a bűnözők, kerti cellákba.

A cellák előtt lenne egy kis ismertető, hogy milyen fajta, mit követett el, milyenek a viselkedési szokásai, meddig él, szokott-e börtön kést használni, hogy veszélyeztetett-e stb.

2022. máj. 19. 19:23
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
27%

Börtöncirkusz érdekelne inkább céllövöldével.

Első díj: még egy tár.

2022. máj. 19. 19:55
 12/17 anonim ***** válasza:
65%
Korai lenne ez még neked...
2022. máj. 19. 19:59
 13/17 anonim ***** válasza:
61%

Én meg azt hittem a börtönudvarok zöldebbé varázsolásához vársz ötleteket. Azt speciel támogatnám, a rabok el lennének foglalva, több növény lenne és még esztétikailag is szebb látványt nyújtana.

A kérdésben vázolt dolog viszont szerintem beteges és valami disztópikus könyvben vagy filmben lenne maximum helye.

2022. máj. 19. 20:34
 14/17 anonim ***** válasza:
13%
A libsik kicsike lelkét ez zavarná, ezért inkább náluk helyezném el a rabokat és kötelezném őket az ellátásukra és őrizetükre. Feminciknek dupla kvótát, mert az jár.
2022. máj. 19. 20:37
 15/17 anonim ***** válasza:
100%
Ehhez nem kell ilyen. Mo.-n aki nem a szokványos (akár öltözék, akár más tekintetben nézve), alapból kinézik a többiek, tehát ez már egy bevett szokás ketrec nélkül is.
2022. máj. 19. 21:48
 16/17 anonim ***** válasza:
34%

Es miert jo ez?

Latni akarod meztelenul?

2022. máj. 20. 08:15
 17/17 anonim ***** válasza:
32%
Hát ez elég gáz vicc.
2022. máj. 20. 10:23
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!