Kezdőoldal » Emberek » Társasági élet » Boldog vagy-e jelenleg?

Boldog vagy-e jelenleg?

Figyelt kérdés
Boldog házasságban, párkapcsolatban, családban élsz, vagy ha szingli vagy, szereted az életed, minden jó az életedben, úgy alakulnak a dolgok, ahogy tervezted-e

2022. máj. 15. 12:29
A kérdező szavazást indított:
Boldog vagyok, minden szuper :D
Alapvetően boldog, de valami hiányzik :)
Inkább csak simán létezem, elvagyok :/
Nem vagyok boldog, nem találom a helyem :(
Semmi nem sikerül, nagyon kivagyok :@
Nem tudom/egyéb
49 szavazat
 1/8 anonim ***** válasza:
100%
Tavaly ilyenkorhoz képest sokkal jobban vagyok, bár még nincs teljesen sínen minden. Ha konstans boldogság nem is, a napjaimban megvan az elégedettség- és biztonságérzet, és ettől szerencsésnek mondhatom magam.
2022. máj. 15. 12:37
 2/8 anonim ***** válasza:
100%

Inkább üres vagyok. Nemrég lett vége egy kapcsolatomnak. Nem vagyok szomorú, de boldog nem igazán tudok lenni.

F

2022. máj. 15. 12:39
 3/8 anonim ***** válasza:

Évek óta boldogtalan vagyok, szerintem ez már így is marad. Nincsen semmi célom az életben, nem érdekel semmi. Ha bele is kezdek valamibe, hamar feladom, nincs motivációm. Csak egy barátnőt szeretnék nagyon, de tudom ahhoz kevés vagyok. Béna munkám van, keveset keresek, albérletben tengetem napjaim. Esténként imádkozom az Úrhoz, hogy szólítson már magához. De ő sem szeret, ahogy senki más sem.

28/F

2022. máj. 15. 12:53
 4/8 anonim ***** válasza:
nem kergetem a boldogságot..
2022. máj. 15. 13:09
 5/8 A kérdező kommentje:

3-as, nem tudom vallásos vagy-e hogy az Urat említetted, én keresztény vagyok, és hidd el hogy szeret, és tud rajtad segíteni. Ha érdekel a téma, írj priviben, segítek.

Egyébként miért jincs valami életcélod? Próbáld összeszedni magad, előtted az élet. Bár nem tudom a körülményeidet, én is 28 vagyok férfi. Barátnőm nekem sincs, majd lesz. Viszont addig is küzdök, nyomom magam előrébb, tanulni akarok még, egyetemre menni. Én azt ajánlom keress célt magadnak és küzdj érte

2022. máj. 15. 13:31
 6/8 anonim ***** válasza:
Azt hiszem most már talán 3 éve hogy nem érzem magam boldognak és tudatosítottam is magamban, és próbáltam segítséget is kérni, beszélni is erről, de egyik sem segített. Néha már nem is látok más kiútat, mintha az élet egy ketrec lenne.
2022. máj. 18. 12:40
 7/8 anonim ***** válasza:
Az 5-ösnek igaza van. Nem hiszed el, de ha kérsz, megadatik. Persze ajánlatos normális dolgokat kérni, nem link hlyeségeket. Én nem hittem el, aztán belekezdtem, és működött. Nem kell hozzá egyházi tagnak lenni. Isten figyel rád - ha te felveszed vele a kapcsolatot, attól kezdve még jobban.
2022. máj. 19. 09:49
 8/8 anonim ***** válasza:
Eléggé összetett, de mégis inkább a vegetálást mondanám, egy kis ürességérzettel társítva. A tavalyi év rengeteget kivett belőlem mentálisan, és bár ahhoz képest mérföldekkel jobban vagyok, valahogy még mindig nem az igazi minden. Nem reménytelen, csak ez még nem a boldogság kategória. Vagyis remélem :D
2022. máj. 26. 13:27

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!