Kezdőoldal » Emberek » Társasági élet » Mi lehet az oka ha nem veszi...

Mi lehet az oka ha nem veszi fel egy ember a telefont már egy hónapja?

Figyelt kérdés
2022. máj. 14. 21:36
1 2 3
 11/21 anonim ***** válasza:
87%

8-as ez komoly?

Ha valaki hónapokig nem veszi fel a telefont és vissza se hív, akkor ezen mit kellene magyarázni neki? Kivéve ha gyengeelmeju, de akkor meg felesleges.

2022. máj. 14. 22:34
 12/21 anonim ***** válasza:
87%

Felőlem hívogathat évekig. Egyszer csak megunja.

Az ilyesmiknek mindig oka van.

2022. máj. 14. 22:35
 13/21 anonim ***** válasza:
0%

Vérlázítónak tartom, ha valaki így próbál információt átadni: hogy majd megtudod abból, hogy nem válaszolok.

Mert mennyi idő múlva TUDJA meg ténylegesen?

5 kísérlet? 15? Vagy 85? És utána már tutira biztos?

Arról nem is beszélve, hogy ez azt is jelenti, hogy hatalmas egó kell hozzá.

Legen benned annyi gerinc, hogy EGYSZER közlöd vele. De nem csak az "okot", és nem is csak a döntésed külön, hanem mindkettőt.

Aztán, ha nem fogadja el, az már az ő baja.

2022. máj. 14. 22:44
 14/21 anonim ***** válasza:
71%
Vonalasat? Oszlasnak indult?
2022. máj. 14. 22:46
 15/21 anonim ***** válasza:
54%

Nekem volt ilyen sajnos. Egy barátnőm megelégelte, hogy egyetem mellett nem jutott időm kávézni vagy kirándulni vele és megszakította velem a kapcsolatot.

Aztán fél évvel rá volt egy nehéz időszakom ami félelmetes volt egyedül, úgy éreztem, kell egy valaki, aki csak úgy ott van, a barátom és felkerestem ezt a barátnőmet, de ő nem reagált.

Akkor agyilag is el voltam épp borulva a gondom miatt, ezért nem vettem a lapot és felhívtam többször is úgy 1 hónapon át meg smsket küldtem.

A végén felhívta egy rokonomat és elmondta, hogy mit teszek és fel fog jelenteni, ha nem fejezem be.

A rokonom ezt átbeszélte velem és utána abbahagytam.

Utólag nagyon fogom a fejemet, ha visszaemlékszem a történtekre, de akkor nekem ez a kapcsolat olyan volt amibe görcsösen kapaszkodtam, mert ami volt az szép volt és ezt akartam újra.

2022. máj. 14. 23:39
 16/21 anonim ***** válasza:
100%

Nem ismeri a zaklatóját, ezért következetesen tojik rá!

Előfordulhat az is - és ez a gyakoribb, - hogy nagyon is jól ismeri!

Akkor viszont pontosan ezért!

Ismeretlen számokkal én sem foglalkozom, hiába is jelzi ki esetleg a számot a telefon! Ha annyira fontos valakinek, hogy kommunikáljon velem, írja meg sms-ben, hogy ki ő és miért keres, - aztán majd eldöntöm, hogy érdekel-e a mondanivalója vagy sem! Ha túlzásba viszi, legfeljebb ebből a lehetőségből is kizárom, - aztán firkálhat kedvére!

2022. máj. 14. 23:46
 17/21 anonim ***** válasza:
9%

Na ide figyelj 13-as!

Itt egyedül TE vagy vérlázító az ugatásoddal valamint az általad agyonvédett ZAKLATÓ!

Ez ugyanis már zaklatás, hogy egy hónapja hívogat valakit, aki egyértelműen nem kíváncsi rá. Örüljön, hogy nem lett még feljelentve. Gerinc meg benne legyen szépen annyi, hogy lekopik arról, aki nem akar vele foglalkozni. Miért is hívogatja? Hogy NEKI jó legyen?

2022. máj. 15. 09:35
 18/21 anonim ***** válasza:
0%

Már ne haragudj: fel nem vett hívásért feljelenteni?

Te ennyire hülye vagy?

Amúgy elég lenne EGYSZER felvenni, megmondani neki, hogy felveszed a beszélgetést, és ott tájékoztatni a dolgokról.

EZ LENNE A TISZTESSÉGES!

UTÁNA már tényleg nem kell felvenni... ÉS még ráadásul lenne is jogalapod lépésekre, ha tényleg zaklat.

De nem, nehogy már gerinced nőjön, mert fújjj...

2022. máj. 15. 10:17
 19/21 anonim ***** válasza:

@égre a #14. válaszolónak eszébe jutott, hogy mobilon, vagy vonalason hívod. Nem válaszoltál. Mert ha vonalas, akkor nem minden készülék jelzi ki a hívó szermélyét.

Gyanítom, hogy mobil és nő a hívott. Ebben az esetben nem akar veled beszélni. Ha ismered a barátnőjét, hívd fel őt és érdeklődj nála.

2022. máj. 21. 10:01
 20/21 anonim ***** válasza:
Az komolyan nem jut senki eszébe, hogy esetleg azért nem veszi fel valaki a telefont, mert baja esett?
2022. máj. 22. 00:00
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!