Hogyan lehet eltitkolni valaki elől telefonon hogy nem vagyok otthon? Mit mondjak? Mit találjak ki?
Anyámmal kötelező elmennem ma este színházba, nagyon nem akarok pedig menni de nem tűr ellentmondást.
Van egy srác akivel neten ismerkedtem meg, és sokat dumcsizunk, mindig hív, keres, ír, nem szereti ha sokáig nem vagyok fenn messen, vagy nem tud elérni telefonon. Utközben a kocsiban még tudok vele telón beszélgetni de ha este keresne és kérdezi hogy hol vagyok, színház helyett mit lehetne kamuzni neki? Színházat egy oknál fogva nem mondhatom el neki.
"nem szereti ha sokáig nem vagyok fenn messen, vagy nem tud elérni telefonon"
Még most menekülj, mielőtt komolyabbra fordulna!! Nehogy már ne mehess el egy előadásra vagy filmre vagy akármire csak mert hisztizni kezd.....
Amúgy miért ne mondhatnád meg a színházat? :D
"mindig hív, keres, ír, nem szereti ha sokáig nem vagyok fenn messen, vagy nem tud elérni telefonon" - na itt a baj!!! Mi az, hogy nem szereti ha nem vagy fenn a messengeren?
Férfiként mondom, hogy az ilyen nyomorult agynélküli idótát azonnal el kellene küldeni a halál fsazára!
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!