Kezdőoldal » Emberek » Társasági élet » Mit jelent ha rengeteg embertő...

Mit jelent ha rengeteg embertől életemben sok kiosztást,reklamálást,megszólást kaptam,még akkor is ha jól viselkedtem?

Figyelt kérdés
Engem "hűséges szeretettel"támadnak az emberek,egy ketten megjegyezték már hogy "téged mindenki utál",hülye,böszme,ku...vagyok még akkor is ha mindenkivel rendes voltam (what??)Az egyik nagy fiam megütött,a másik 15 éves azt mondta menj innen.Mi a franc van a világgal??😁Annyi rossz ért meg ér folyamatosan,pedig még a szegényeknek is szoktam adni pénzt az utcán ha épp tudok.Mindenhol kiutálnak de nem tudok rá jönni miért?
2022. máj. 8. 01:39
 1/8 anonim ***** válasza:
100%

Az alap udvariassági norma mint pl az adakozás, mások segítése nem tesz automatikusan szerethetővé.

Ez olyan mintha azt mondanád, hogy nem érted miért nem szeretnek, hiszen te köszönsz mindenkinek.

Ezen kívül a nullánál tartunk, mert nem tudjuk mit jelent az, hogy nem szeretnek, nem tudjuk te miket momdasz és cselekszel egy nap 24 órájában.

Nem tudjuk azt se miért ütött meg a fiad. Nem mindegy hogy azért mert azt mondtad nem mehet el a hétvégén, mert jönnek a nagyszülők és udvariatlanság lelépni és erre megpofozott vagy állandóan azt hallja tőled, hogy nem mehet el a hétvégén, mert akkor te öngyilkos leszel, nem lehet barátnője mert veled kell foglalkoznia, iskolába se járjon 16 fölött hanem veled foglalkozzon és az apjábal is szakítsa meg a kapcsolatot, mert miatta vagy depressziós és ezt hosszú távon nem bírta és egy ilyen beszélgetés során megpofozott.

2022. máj. 8. 02:36
 2/8 anonim ***** válasza:
Kérdező: nem lehet tudni, hogy milyen tulajdonságod irritálja az embereket, esetleg csak "azt érzik meg", hogy érzékeny vagy a kritikára és félsz az elutasításról, aki rosszindulatú az erre rájátszik...
2022. máj. 8. 03:32
 3/8 anonim ***** válasza:

Ajjaj! A fiaiddal sem jó a kapcsolat, irány a családsegítő szolgálat!

Férjeddel mi történt?! A gyerekeknek hol van az apjuk?!

Ki nevelte őket ezidáig? Egyedül álltál helyet mindkét esetben anyaként?

Megértelek, biztosan elkelne valamilyen komolyabb segítség az életedben! Nincs senki jóbarátod, megbízható rokonod/támaszod?

Akár a sürgősségi lelkisegély szolgálatot is hívhatod, ha olyan a helyzet (116-123.) De inkább ajánlanám a Délután Alapítványt.

Ők inkább jobbak egy fokkal, mint a másik. És itt visszatérő hívó is lehetsz akár egyetlen ügyelőhöz szokva. (Régen voltak ilyen lehetőségek országszerte, de ezt érthetetlen okokból beszüntették.)

Tudok még esetleg valamiben segíteni?

2022. máj. 8. 03:56
 4/8 A kérdező kommentje:
Az apjukat jobban bírják utolsó.
2022. máj. 8. 05:15
 5/8 A kérdező kommentje:
Pusztán azért ütött meg mert megoleltem nyilvánosan nem tettem semmi egyebet,utána meg egy darabig elkezdett nyilvánosan megalázni azzal hogy megjegyzést tesz rám pedig szép gyerek.A másik azért mondta hogy menjek innen mert a közelébe mertem menni pedig hozzá sem értem nem mondtam semmit se csak barátkozni akartam.Az apjukkal élnek csecsemő koruktól aki szintén megaláz.
2022. máj. 8. 05:20
 6/8 anonim ***** válasza:
Kérdező: miért alakult így, hogy az apjukkal élnek a gyerekek?
2022. máj. 8. 06:28
 7/8 anonim ***** válasza:

Ez nem jó így. Szerintem kérj segítséget a helyi családsegítőtől. Mediáció, pszichológus, családterápia, stb. valamelyikével sikert tudnátok elérni. Szerintem szégyen, ha egy gyerek így viselkedik.

Sportolj valami küzdősportot is:).

2022. máj. 8. 06:49
 8/8 anonim ***** válasza:
Ha mindenkitől ezt kapod, akkor nem a világgal van gond
2022. máj. 8. 09:32

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!