Hol találhatok hasonló érdeklődésű embereket?
Figyelt kérdés
Nem barátokat keresek, az van, hanem olyan embereket, akikkel egy adott témáról tudunk beszélgetni, mert őket is érdekli és hasonlóan gondolkodnak, mint én. Tudom, hogy vannak facebook csoportok, de ott több százan, ezren benne vannak egy csoportban, ebből adódóan mindig van aki bomlassza a rendet, aki jobban tudja mindenkinél, stb. Én inkább egy 3-4 fős kis beszélgetős (viber, outlook, stb.) csopira vágynék, ahol csak és kizárólag pl. a vegánság a téma, vagy ahol csak a politika, csak a befektetések, stb. de nem tudom hol találnék hozzá embereket.2022. ápr. 29. 13:53
1/5 anonim válasza:
Hát én ezt úgy oldanám meg, hogy figyelném a hatalmas facebookoldalakat, és figyelném az értelmes hozzászólókat, akik stílusra és tartalomra is jókat írnak.
Következő lépésként átnézném a többi hozzászólását is a csoporban, van erre lehetőség, ha máshol sem személyeskedik, mindig értelmesen ír, esetleg rákukkantanék a profiljára. Összeguberálnék néhány ilyen arcot, igény szerint annyit, amennyit szeretnék, és ráírnék, hogy szimpatikus vagy, és szeretnék összehozni egy kis személyesebb csoportot...
És ha van kedve részt venni, akkor szuper. De lehet, hogy ő is le akar csekkolni téged, hogy mennyire vagy komoly, szóval azért érdemes akkor is ilyen csoportokban is értelmesen hozzászólni.
3/5 anonim válasza:
Hát pedig tipikusan azok szeretnek egymással egy témáról beszélni, akik kedvelik is egymást. Amúgy sajna a facebook óta behaltak a fórumok eléggé...
4/5 anonim válasza:
Az a baj, hogy ezek olyan témák amiről az ember nem annyira akar random emberekkel beszélgetni, hanem olyanokkal akiket alapból is ismer/kedvel. Tehát nem igazán lehet úgy indítani, hogy jó, akkor bensőségesen beszélgessünk a politikáról. Muszáj előtte össze is barátkoznj.
5/5 anonim válasza:
Működhet egy többezres létsszámú facecsoport is nagyon jól, csak elkötelezett admin kérdése az egész. Láttam én nagyon szar csoportokat kis létszámmal, és nagyon jót is többezressel.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!