Apum miért haragszik nagyon arra ha csak minimálisan is kifestem a számat?Pedig jól áll a száj festés anyám szerint. Mások szerint is. De apám úgy őrjöng ha csak egy kis szájfény is van rajtam mint a csuda. Nem értem miért?
Pedig jól áll a száj festés anyám szerint. Mások szerint is.
De apám úgy őrjöng ha csak egy kis szájfény is van rajtam mint a csuda.
Nem értem miért?!
"És az baj? használnánk óvszert. Apám is beleillesztette anyámba, akkor az nem volt baj? Nem értem."
Kettős mérce. A legnagyobb lator apukák őrzik gépfegyverrel a kislánykájuk tisztességét.
A: "Kedves Apu, köszönöm, hogy aggódsz értem, de azért már most szeretnék én dönteni arról, hogy mennyire festem ki magam! Mit gondolsz erről?"
B: "Apu, te 17 éves korodban hogy voltál a lányokkal? Hogy volt az udvarlás? Hol találkoztál velük? Milyen sztorik voltak?"
Velem is ugyanezt csinálja a neon@ci apám, pedig én 22 éves vagyok. Ergo, “elméletileg” szabad, felnőtt nő.
A gyakorlatban neki még mindig valami idióta, 10 éves hülyegyereknek számítok, akinek nem lehetnek jogai, mert még nem “daugozik”, nem állt saját lábra, és tulajdonképpen ő tart el, ezért úgy viselkedik velem, mint egy fogyatékossal, aki 40 évig készül a nyakán élni. (Egyetemista vagyok.)
Szeretem a művészeteket, a ‘80-as évek alternatív zenei világát, a darkos / new wave-es sminkeket, a merész tusvonalat és az érdekes színű rúzsokat.
Állandóan azt lesi, hogy sminkelek, milyen rúzst használok, és keményen beszól érte, k*rvának nevez, és a közelmúltban az is előfordult, hogy addig nem volt hajlandó elindulni a kocsival, amíg le nem mostam magamról mindent. Rémálom…
Szerintem, ha elütne valami, leesnék valahonnan, vérben ázna a fejem, és olyan lenne az ábrázatom, mintha vágóhídra szánnának, akkor is az lenne az egyetlen témája, hogy “hogy nézőőől ki??!”
Ő valószínűleg azért ilyen, mert ilyen neveltetést kapott. A vérkonzervatív apja minden vasárnap elverte a testvéreivel a templomig. Azt tanították neki, hogy ha kilógsz a birkasorból, nemhogy “bűnös”, egy akasztanivaló féreg vagy, akit tűzzel-vassal üldözni kell. Akkor is, ha nem követett el semmi elfogadhatatlant.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!