Másokat is szoktak törölni a moderátorok ?
Figyelt kérdés
2022. ápr. 25. 15:40
11/22 Hanna S válasza:
Kb. mindenért képesek letiltani!
12/22 anonim válasza:
9. vagyok, én érdekes mód már évek óta regisztráltam és még sosem tiltottak
13/22 anonim válasza:
A kérdést, vagy a felhasználót?
14/22 anonim válasza:
Na most jelentettem mindenkit. Meg nézem hányat törölnek.
15/22 anonim válasza:
Szó szerint irtják a hozzászólásaimat. A kérdéseimnek meg a harmada marad meg kb. És egy se volt köztük, amiben bántottam volna bárkit.
16/22 anonim válasza:
4: akkor ügyesen csinalod. 😁
Pár éve, először akartam beregelni, egy új munkahelyemről. Azt írta ki, h erről az ip címről már tiltottak, nem regelhetek. Egy előző kollega gépét kaptam, valszeg ő vandálkodott.🤣🤣
Azóra se értem. Hogy működik ez az ip tiltás, miközben a trollok naponta jönnek új reggel...
17/22 anonim válasza:
#16 az a sz*pás ha valakit tiltanak Ip címről és akkor az egész család/wifi használónak a fiókjának annyi.
18/22 anonim válasza:
17: nem értem, mert az Index fórumon ilyesmi nincs.
Akkor tehát ha mondjuk egy 100 fős cégnél XY kollégát letiltják, akkor a cégtől senki nem tud már regisztrálni ide? :-DDD
20/22 anonim válasza:
Ha Ip címről tiltanak akkor már nem tudsz többet regisztrálni, és ha fel is lépel arra a routernek a wifijére amelyiken ip cím ban van akkor ha egy idő után tiltsák a te profilod is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!