Másokat is szoktak törölni a moderátorok ?
Figyelt kérdés
2022. ápr. 25. 15:40
1/22 anonim válasza:
Nem! Kizárólag csak miattad tartják őket!
2/22 anonim válasza:
Megesik. Úgy kell tekinteni, mint a náthát. Néha elkapja az embert, de attól még nem fogom másképp élni az életemet (vagyis: másképp megfogalmazni a véleményemet).
3/22 anonim válasza:
A kommentedet törölték, vagy az egész profilodat?
4/22 anonim válasza:
Hajaj. Már vagy a 200. profilommal nyomulok.
5/22 anonim válasza:
2-es vagyok. Nekem csak kommentemet törölték.
6/22 A kérdező kommentje:
Kérdésemet is, pedig nem is volt olyan... mikor belépek, sokszor üzivel kezdődik h ezért azért amazért. Jogos lenne ?
2022. ápr. 25. 16:10
7/22 anonim válasza:
#Kommentemet törölték érthetetlen okból, sem sértő, sem trágár kifejezéseket nem tartalmazott. Az egyik egy nyelvtannal kapcsolatos magyarázat volt, idegen nyelvből átvett szóhasználatra vonatkozott. Ugyanakkor rendszeresen látok trágár, sértegető, megalázó válaszokat, amik nem akadnak fenn a szűrőn.
8/22 anonim válasza:
Fogalmam sincs, mi itt a "jog".
Van egyáltalán olyan, mitn pl. az Index fórumon, hogy csak bizonyos csoportból/témakörből/rovatból tiltanak valakit?
9/22 anonim válasza:
Hát ne írkálj olyan dolgokat, amikért tilthatnak
10/22 anonim válasza:
Bármiért tilthatnak, sőt sokan gondoljuk úgy, hogy a moderátorok nem is magyarok, hanem pl. kínaiak és automatikusan tiltanak mindent, amit valaki jelent. Mert ha nem így lenne, akkor nem lenne ennyi ok nélküli tiltás. Amúgy szerintem sokkal szigorúbbak, mint régen. Épp mostanában nézegettem egy jó pár évvel ezelőtti kérdést és olyan cifra káromkodások voltak ott, hogy csak na :)))) Akkor még azt is lehetett...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!